1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’ta Yeni Silah Kaplamaları Geliyor

Valorant’ta Yeni Silah Kaplamaları Geliyor
0

Valorant oyuncularının merakla beklediği ve en çok sevilen görsellik ögeleri olan silah  kaplamalarına yenileri ekleniyor.

Valorant’ın oyunculara sunulmasından bu yana görsel veri madencileri de çok meşguller ve bize ilk olarak BlastX koleksiyonuna ve ne hala mevcut olmayan Toy / Arcade ve Drips / Asgard setlerinin görüntüleri sızdırıldı.

Buzz Lightyear

Her şeyden önce, Disney’in Oyuncak Hikayesi olan Buzz Lightyear‘dan ilham almış gibi görünen yepyeni BlastX setine bakacağız.

valorant fandom
Phantom/Valorant

Frenzy ve Spectre’nin ortaya çıkardığı başka görüntüler de var, ancak valorant ait bu fotoğraflar düşük çözünürlüklü yapıda. Phantom örneğiyle, derilerin biraz hayal gücü ile neye benzeyeceğini anlayabiliriz.

valorant spectre
Frenzy/Spectre

BlastX hattının bir yakın dövüş silahı cildi içereceğini gösteren dosyalar da bulundu, ancak ne yazık ki, bunun için henüz hiçbir görüntü veya bulanık yarım görüntünün paylaşılması yok ama yakındır.

Arcade / Oyuncak koleksiyonu ve Drip / Asgard Silah

Arcade / Oyuncak koleksiyonu, eski bir okul Nintendo için kullanacağınız silah türüne veya uygun bir şekilde, oyun salonlarında bulabileceğiniz hafif nişancı oyunlarına benziyor.

Drip / Asgard, Overwatch’dan gelen ve altın silahlarımızı kullanmayı özleyenlerimiz de dahil olmak üzere her oyuncunun güzel, yaldızlı bir cilt için iştahını tatmin edecek.

Ne yazık ki, bu üç yeni koleksiyonun tam olarak ne zaman çıkacağına dair bir kelime yok, ancak şu anda bu ikisi için daha fazla varlık mevcut olduğu için BlastX’ten önce Drip / Asgard ve Toy / Arcade setlerini görmeyi umuyoruz.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments