1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’ta Yeni Ajanımız Killjoy

Valorant’ta Yeni Ajanımız Killjoy
1

Riot Games‘in taktiksel nişancılık FPS oyunu Valorantın 12. ajanına ” KillJoy ” ve özelliklerine göz atalım.

Valorant oyuncuları, Killjoy’nın bir süredir taktik FPS unvanına gelmesini hevesle bekliyorlardı. Valorantın erken sızıntılarda az çok görünümü ve özellikleri hakkında fikir edindiğimiz Killjoy nihayet geldi.

Riot Games‘in 27 Temmuz’da yanlışlıkla paylaştığı anlaşılan sayfa silindi ama sayfa sayesinde Ajan 12’nin net bir resm var. “Killjoy’a Girin” başlıklı sayfa Ajan 12’nin yeteneklerini sıraladı henüz canlı olarak ayarlanmamış YouTube videoları için mevcut.

riot games killjoy
Killjoy Yetenekleri

Bir editörün notu ayrıca yeni listenin Ajan 12’den bir tür ‘satış konuşması’ olarak Killjoy perspektifinden yazıldığını gösteriyor. Giriş, “Tamam Brimstone, Başlangıç ​​Kılavuzunuzu okudum. Söylemek istediğin tek şey ⁠— beni ekibine al! ”

https://esporgazetesi.com/pax-arena-valorant-invivational-sampiyonu-sentinels/

Aşağıdaki satır, Killjoy’ın kişiliği ve oynanışı hakkında bize bir fikir veriyor: “Gökyüzüne bağırdığınızda yaptığınız şeyi sevdiğinizi biliyorum, ama benimle, taktikler ateş gücünü yendi. Şimdi size her şeyi nasıl düşündüğümü hatırlatalım. ”

killjoy valorant
Killjoy Oyuniçi Görüntüsü

Killjoy yetenekleri

Killjoy, Overwatch’ın Torbjörn veya Team Fortress 2’nin Mühendisine benzeyen klasik bir taret kullanan FPS karakteri gibi görünüyor. Yıkıcı 180 derece taret ve “alarm botu” dahil olmak üzere çoklu konuşlandırılabilir yeteneklerle donatılmıştır.

Bu yetenek açıklamalarının oyun içinde görünen tam bir ifade olmayabileceğini hatırlamakta fayda var. Bunun yerine, Killjoy’ın perspektifinden geliyor ve en azından Riot’un Ajan açıklama sayfasındaki girişine göre “Brimstone‘u kızartmak için yazılmış” gibi görünüyor .

Beceri 1 (C) ⁠— Alarmbot

Menzile girmeye cesaret eden düşmanları avlayan bir bot donatın ve konuşlandırın. Katil robot arkadaşım hedefine ulaştığında, boom salak gider. Alarmbot sadece hasar vermekle kalmaz, etkilenen hedefleri geçici olarak tüm kaynaklardan çifte hasara karşı savunmasız bırakır. Konuşlandırılan botunuzu geri çağırmak istiyorsanız donanımı tutun.

Beceri 2 (Q) ⁠— Taret

Bazen bazı kökleri dikmek iyidir. 180 derecelik konisi içinde düşmanlara ateş eden bir taret kullanın. Açılan kuleyi geri çağırmak için teçhizatı basılı tutun. Taretimle, bir alanı kendim oldukça iyi tutabilirim, diğerleri yapamayacağım açıları kaplıyor.

https://esporgazetesi.com/valorant-rutbe-sistemi-degisiyor/
İmza Yeteneği (E) Nan— Nanoswarm

Tamam bunu kontrol et. El bombasını atın. İnince sessizleşir. Sonra, Nanoswarm’ı nanobotların zarar verici bir sürüsünü dağıtmak ve düşman ağlamasını yakalamak için etkinleştirin.

Üstün Yetenek (X) ⁠— Kilitleme

Sargı için zamanlamanızı ayarlamanız gerekecek, ancak bu cihazı çalıştırdığınızda, yarıçapında yakalanan tüm düşmanları yaklaşık 8 saniye boyunca ayırıyor. Evet, düşmanlar onu yok edebilir – sadece daha fazlasını inşa ettim.

Riot, Killjoy’un resmi olarak ne zaman açılacağını ve Valorant’a ne zaman ekleneceğini henüz onaylamadı, ancak açıklama sayfası yanlışlıkla yayına başladığından beri sosyal medyada yüzen bir oyun klipleri bolluğu göz önüne alındığında, taret kullanan asker muhtemelen yakında çıkış yapacak.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emre kırgın
Emre kırgın
3 yıl önce

Çok açıklayıcı Bi yazı olmuş :)