1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’dan Support Oyuncularına Müjde

Valorant’dan Support Oyuncularına Müjde
0

Bir kez daha Riot Games topluluğu, en başarılı oyunlarından biri olan Valorant için “Ask Valorant” etkinliğine gelen soruları yanıtlamaya başladılar.Soruların arasında sıralama güncellemelerimiz için önemli olan iki konu vardı. Support oyuncuları etkiyen yeni bir güncelleme söz konusuydu.

Birincisi, oyun performansınızı doğrudan etkileyen konu, Valorant’ın oyun içi sesle ilgili hala sahip olduğu sorunlardı.Riot Games uzun süredir bu sorunla mücadele ediyor. Topluluk, adım seslerininden şikayet ediyor düzeltemeye çalıştıklarını ancak şu anda tamamen düzeltemeyeceklerini açıkladı.

Açıkçası, oyuncular çok şikayet etmeye devam etti ve son “Ask Valorant” bölümünde Ses Direktörü Peter Zinda, HRTF (Head-related transfer function) ses sisteminin gelip gelmeyeceği sorulduğunda bizleri sakinleştirmek zorunda kaldı:

ugugu

Peter Zinda, son sözlerinin bize vermiş olabileceği duygular için özür diledikten sonra bize HRTF ile ilgili bir umut mesajı veriyor; bunun üzerinde gelecek ay içerisinde çalışmaya başlamayı planlıyorlar.

Son “Ask Valorant” gönderisinde bulduğumuz ikinci ilgili konu birçok support oyuncusu için biraz umut getiriyor. Şampiyon seçimi sırasında bir takımdaki bazı oyuncular “daha kalıcı” bir sonuç elde etmek için Sage gibi ajanlar seçmeye “zorlanması” çok yaygındır.

https://esporgazetesi.com/valorantda-ki-aksaklik-yeni-ajanin-haberi-olabilir/
Ajan

Valorant’da kişisel performans, rütbeyi yükseltmek veya düşürmek için çok önemlidir bu nedenle birçok oyuncu Phoenix veya Jett gibi düellocuları çok sayıda kill ve daha hızlı büyümek için tercih ederken, support ajana sahip oyuncular daha düşük savaş puanlarına ve dolayısıyla daha yavaş bir rütbe artışına mahkum edilir.

Bu nedenle Riot Games, skorlarımızdaki asistlere daha fazla önem vermeyi planlıyor. Şimdiye kadar, kişisel performansı değerlendirirken yalnızca “hasar veren asistler” hesaba katılıyordu ancak uzun vadede şirket hasar vermeyen asistleri savaş puanımıza dahil etmenin yollarını arıyor.

Kıdemli Yapımcı Ian Fielding, rekabetçi oyunların puanlarıyla ilgili bazı bilgilerle birlikte bize ilettiği şey buydu:

8e15747abb442b52db63304e6e220ccd

Kaynak; VPEsports

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments