1. Anasayfa
  2. CS:GO

Valorant’a Geçiş Yapan 5 Profesyonel CS:GO Oyuncusu

Valorant’a Geçiş Yapan 5 Profesyonel CS:GO Oyuncusu
0

Sizler için CS:GO‘dan Valorant‘a geçiş yapan 5 profesyonel CS:GO oyuncusunu inceledik!

#1: Tyson “TenZ” Ngo

TenZ 2

Tyson “TenZ” Ngo, CS:GO‘dan Valorant‘a geçmeye karar veren ilk profesyonel oyunculardan biriydi!

Tenz, profesyonel kariyerine CS:GO yerine Valorant’ta devam etmesinin sebebini şöyle açıkladı;

Valorant‘ta profesyonel olmaya karar verdim çünkü beta oynarken uzun zamandır bu kadar eğlenmediğimi fark ettim. Oyun değiştirmek riskli görünse de bu oyunun geleceğinin çok parlak olduğunu hissediyorum.”

TenZ, CS:GO‘nun eskiden olduğu kadar heyecan verici olmadığı konusunda birçok profesyonel oyuncu ile aynı fikirde olduğunu, Valve‘nin, CS:GO‘yu yeniden eğlenceli ve oynanabilir hale getirmek için uzun zamandır yeni bir şey yapmadığını dile getirmişti!

TenZ, şu anda Cloud9 Valorant kadrosunda yer alıyor!

#2: Adil “ScreaM” Benrlitom

scream csgo 1

CS:GO‘nun en iyi oyunculardan biri olarak kabul edilen Adil “ScreaM” Benrlitom, oyun içindeki sakinliği ve mükemmel ‘onetap‘ leriyle CS:GO topluluğuna adını duyurmuştu.

Bu nedenle, 25 yaşındaki Belçikalı oyuncunun Valorant’a geçme kararı ile pek çok hayranı şok oldu!

ScreaM, Valorant‘ın kendisini cezbeden en iyi özelliklerinden birinin, CS:GO’dakinin aksine orada bir düşmanı öldürmenin ne kadar eğlenceli ve tatmin edici olduğunu açıkladı.

ScreaM şu anda Team Liquid Valorant kadrosunda yer alıyor!

#3: Spencer “Hiko” Martin

Spencer Hiko Martin

Team Liquid‘de oynadığı dönemde tanınan Hiko, tüm zamanların en sevilen ve saygı duyulan CS:GO oyuncularından biridir. Ukraynalı AWPer s1mple, onun hakkında oyuna bakış açısı ve soğukkanlılığı ile takım beraber oynadığım en iyi oyunculardan biriydi, yorumunda bulunmuştur.

Hiko, Valorant‘a geçtiğini duyurduktan hemen sonra 100 Thieves ekibine kaptan olarak katıldı. Ancak işler yolunda gitmedi ve alınan kötü sonuçlar nedeniyle 100 Thieves yönetimi Hiko hariç tüm oyuncular ile yollarını ayırdı!

#4: Nicholas “nitr0” Cannella

195117 nitr0 valorant orig 1 amp main media schema 1

Nicholas “nitr0” Cannella, yani bir diğer adıyla Kaptan Amerika, eski Team Liquid kaptanı, şüphesiz bu listedeki en çok başarıya sahip CS:GO oyuncusu!

Valorant‘a geçtiğini duyurduktan sonra 100 Thieves kadrosuna dahil olan nitr0, Team Liquid CS:GO kadrosundan eski takım arkadaşı Hiko ile yeniden bir araya geldi!

Valorant‘ta neler yapabileceğini henüz görme şansımız olmadı ancak Hiko ile 100 Thieves Valorant kadrosunda yeniden bir araya gelmesi hayranlarını heyecanlandırdı!

#5: Fatih “gob b Dayik

48314984006 e6f762ee12 k

33 yaşındaki tecrübeli oyuncu gob b, Alman eSpor organizasyonu BIG‘in kurucularından biridir. gob b, CS:GO kariyerini noktaladıktan bir süre sonra, Temmuz 2020‘de BIG Valorant takımına geçtiğini açıkladı.

https://esporgazetesi.com/valorant-guncel-kadro/
valorant

They still don't understand but soon they will!

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments