1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Hassasiyet Ayarlarını CSGO, Overwatch, R6S ve Apex Legends Oyunlarından Dönüştürme

Valorant Hassasiyet Ayarlarını CSGO, Overwatch, R6S ve Apex Legends Oyunlarından Dönüştürme
3

2 Haziran’da Valorant ‘ın resmi lansmanından sonra, dünyanın dört bir yanındaki oyuncular Riot’un rekabetçi nişancı Valorant hassasiyet için ellerini ısındırmaya başlamışlardı. Valorant’ın şu anki popülaritesi espordaki FPS başlıkları arasında eşsiz olmaya doğru giidiyor.

Riot Games tarafından piyasaya sürülen valorant, ilk duyurusundan lansmana kadar oldukça hızlı bir yükselme gerçekleştirmişti. Ekim 2019’da halka açık olarak paylaşılmasından, Nisan ayında kapalı beta sürümüne ve Haziran ayında tam olarak piyasaya sürülmesine kadar geçen sürede oyuncu sayısı ve oynanma süreleri arttıkça beklentilerde aynı oranda artıyor.

https://esporgazetesi.com/valorant-rutbeniz-cs-goda-hangi-rutbeye-karsilik-geliyor/

Valorant’ın diğer popüler oyunculardan çok sayıda oyuncuyu aldığı inkar edilemez bir gerçek. CS: GO‘da oyuncu sayısındaki son düşüşler, çok sayıda CS: GO oyuncusunun Valorant’a geçtiğini kanıtladı.

Bununla birlikte; CS: GO, Overwatch veya Rainbow Six Siege‘den Valorant’a geçiş, önemli fark duyarsızlıkları nedeniyle ilk başta çok zor olabilir ve bu kılavuz tam olarak size yardımcı olacaktır.

valorant sensitiv

Hassasiyetlerinizi Valorant’a Dönüştürme

Yöntem oldukça basittir, diğer oyunlarda hassasiyetinizi bulduktan sonra, yapmanız gereken tek şey ideal Valorant hassasiyetinizi elde etmek için onu belirli bir sayıya bölmek.

Örneğin, CS: GO duyarlılığınızı Valorant ‘a dönüştürmek istiyorsanız, önce CS:GO’yu açın ve oyun ayarlarına gidin. Ardından klavye / fare sekmesinin altında, dikkat etmeniz gereken CSGO duyarlılığınızın değerini görebilirsiniz. Bunu alternatif olarak konsolu açıp ‘duyarlılık’ yazıp yanında beliren sayıyı not ederek de yapabilirsiniz.

Ardından, sayıyı 3.18’e bölün. Örneğin, CSGO duyarlılığınız 2 ise, Valorant hassasiyet duyarlılığınız yaklaşık olarak (2 / 3.18 =) 0.63 olacaktır. Hepsi bu kadar.

Bir oyuncunun oyun içi duyarlılığı, değişen görüş alanı nedeniyle hala farklı hissettirse de, yeni oyuna alışmak için çok daha iyi bir zamana sahip olacaksınız.

valorant hassasiyet

Apex Legends oyuncuları, hassasiyetlerini 3.18‘e bölerek aynı şeyi yapabilirler. Ancak sayılar Overwatch veya Rainbow Six Siege’den biraz farklı. Mükemmel Valorant hassasiyetinizi elde etmek için, Overwatch oyuncularının hassasiyetlerini 10.6’ya bölmeleri gerekirken Rainbow Six oyuncularının 12.2 sayısını kullanması gerekir.

FPS oyunları söz konusu olduğunda kas hafızası gerçekten büyük bir faktördür ve yeni bir oyuna geçerken bir adım önde başlamanıza yardımcı olabilir. Bu kılavuz, Valorant’taki en üst seviyelere yolculuğunuza başlamanıza kesinlikle yardımcı olacaktır.

https://esporgazetesi.com/valorantta-mukemmel-fare-hassasiyeti-nasil-bulunur/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim
Anonim
1 yıl önce

Ben Valorant Hassasiyetimi CSGO Hassasiyetine Dönüştürmek İstiyorum

Bartu
Bartu
1 yıl önce

O zaman bölme yerine çarpma yapın örnek valo sens 0.40 0.40×3.18=1,272 gibi

Anonim
Anonim
3 yıl önce

ben istediggim valorant taki hassayietimi r6 ya aynı yapmak