1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Hakkında Merak Edilenler

Valorant Hakkında Merak Edilenler
0

Valorant yetkilileri bir etkinlik düzenledi. Twitter ana hesabından attıkları bir tweet ile insanların oyun hakkında merak ettiği ve sormak istedikleri soruları cevapladılar. Soruları tweet altına yazabilirsiniz etkinlik her hafta uygulanacak. Soruların içinden en çok sorulan soruyu seçiyorlar.

image 4
Valorant Tarafından Atılan Tweet

” Valoranta sor. Sizin sorularınızın birkaçını her hafta cevaplamak için topladık. Eğer sorunuz varsa aşağıdaki yorumlar kısmından sorabilirsiniz. “

Merak Edilen Sorular Ve Cevapları

İlk olarak sorulan soru Valorant puanı savaş biletinde niye toplanmıyor ? Herkesinde söylediği gibi oyundaki skinler çok pahalı. Savaş biletine sahip olmak istiyorsanız ise Valorant savaş bileti 1000 Valorant puanı 1050 Valorant puanı 54.99 TL bunun yanında bide 30 bonus Valorant puanı veriyor. Yani savaş bileti almak için 54.99 TL yüklemeniz gerekiyor. Cevap ise şöyle savaş biletine VP eklendiği takdirde gelecekteki planlarının bozulmasını istemiyorlarmış. Aynı zamanda VP eklendiği zaman bu savaş biletinde kazanılan VP ‘ yi bir sonraki savaş biletine saklanmasını önlemek amaçlı radyanit puanı veriliyormuş. İleride radyanit puanıyla ilgili planlarının olduğunu açıkladılar.

image 5
Savaş Bileti Ürünleri

İkinci soruda ise CSGO’ dan bildiğimiz teslim olma seçeneği Valoranta getirilecekmi ? Bildiğiniz üzere CSGO ‘ da takımınızdan bir oyuncu oyundan çıkarsa teslim olma özelliği açılıyor. Valorant ‘ a bir sonraki güncelleme ile erken teslim olma seçeneği geleceğini bu soru ile açıkladı ancak herhangi bir detay verilmedi.

teslim
Teslim Olma

Üçüncü soru ise oyuna yeni bir silah eklenicek mi ? Oyunda 17 tane silah bulunmaktadır. Peki başka silaha ihtiyaç var mı ? Valorant ekibi soruya şöyle yanıt verdi. Yakın vadede silah eklemek konusunda bir planlarının olmadığını hatta oyun çıkmadan önce bazı silahların silindiğini ve niye silindiğini şu cümle açıkladılar ” Her silahın kullanılabileceği bir senaryo illaki olsun ve hiçbir silah yalnızca oyunu trollemek için olmasın.”

valorant silahları
Oyundaki Satın Alma Menüsü

Son soru ise derecesiz maçların dengesiz olduğunu ve bunun sebebi nedir ? Valorant yaptığı açıklamada derecesiz gruplarının dengesiz olmasına bağlı olduğunu söylüyor yani düşük seviyedeki bir oyuncunun arkadaşı yüksek seviyede olunca böyle dengesizliklere yol açıldığı belirtiliyor. Rekabet modunu çıkartmak için çok çalıştıklarını ve modu oyuna eklediklerinde iki sıradaki oyunculara da yardımcı olacağını söylüyorlar.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments