1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Ajanlarının Yetenek Süreleri

Valorant Ajanlarının Yetenek Süreleri
0

Valorant Ajanlarından Brimstone‘nun Dumanlı Hava Sahası veya Sage‘in Bariyer Küresinin inmesini beklemek, Valorant‘ta yetenek zamanlamalarına aşina olmayan oyuncular için sinir bozucu olabilir ve bu ayrıntıyı bilen oyuncular için oyun daha taktiksel bir araç haline gelir.

Bu reklam alanını aktif et!
https://esporgazetesi.com/valorant-yamanotlari/

Riot Games’in Valorant Taktik Teknisyenleri, her Ajan’ın CS: GO gibi diğer oyunlarda görülen geleneksel oyunlardaki taktikler yerine sahip olduğu çeşitli yeteneklerle diğer yavaş tempolu FPS oyunlarından kendini ayırabildi.

brimstone valorant
Brimstone Dumanlı Hava Sahası

Bu, Valorant’ta seçtiğiniz karaktere bağlı olarak oyunun taze veya benzersiz hissetmesini sağlarken, diğer Ajanların yetenekleriyle de mücadele etmeli ve etraflarında oynamayı öğrenmelisiniz.

Daha değerli bilgi parçalarından, Sage’nin bir Bariyer buz duvarının yarım dakika sürdüğünü, yavaşlatan küreler ise yedi saniye sürdüğünü bilmek sizi oyunda profesyonelleştirecektir.

valorant rekabet

Jett’in Duman Bulutu ve Cypher’ın Siber Kafesi, sadece yedi saniye sürer ve bu da onları oyundaki en kısa görsel engellerden biri yapar. Bu listeye ilginç bir ek olarak, bir takımın rakibinin ses çizgisini harita boyunca gürlediğini duyduktan sonra bir takıma gönderebilen Ultimates süreleri oyun kazanmak için bilmek önemlidir.

Phoenix’in Run It Back’i 10 saniye sürer ve oyunculara Ajanla etkileşime girmek istemeyen insanlar için veya rakiplerin Ultimate’ın geride bıraktığı işaretçiyi ne kadar süre bulmak zorunda olduğu için net bir zaman aralığı sağlar.

BREACH:

BREACH
Breach Yetenek Süreleri

BRİMSTONE:

Brimstone
Brimstone Yetenek Süreleri

CYPHER:

cypher
Cypher Yetenek Süresi

JETT:

jett
Jett Yenetek Süresi

https://esporgazetesi.com/valorantta-yeni-silah-kaplamalari-geliyor/

OMEN:

omen
Omen Yetenek Süreleri

PHOENIX:

RAZE:

raze
Raze Yetnek Süreleri

REYNA:

reyna
Reyna Yetenek Süreleri

SAGE:

sage
Sage Yetenek Süreleri

SOVA:

sova
Sova Yetenek Süreleri

VIPER:

viper
Viper Yetenek Süreleri

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
esporcu-ayarlari(valorant)
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments