1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’a Sor #14 Yayınlandı

Valorant’a Sor #14 Yayınlandı
0

Valorant yetkililerinin zaman zaman oyunculardan gelen soruları yanıtladığı etkinlikte bugün Valorant’a Sor #14 yayınlandı ve yeni sorulara cevap verdiler.

SORU

Valorant’a Sor #14 – Dereceli sistemi biraz sıkıntılı gibi. Düşük kademelerden yükselmek zor ama kademe düşmek kolay. Bu konuda ne yapacaksınız?

valorant rank guncellemesi

CEVAP

İnanın bu konudaki şikâyetlerinizin farkındayız. Kötü bir gün geçirmek, kademenizin bariz şekilde düşmesine sebep olabiliyor. İyi performans gösterdiğiniz bir günse istediğiniz kadar yükselmenizi sağlayamıyor. Kademe dağılımı sistemimiz kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. Kademe düşmesine karşı sınırlı bir koruma sunabiliyoruz. Biz de bu durumun farkındaydık, bu nedenle de 1.14 Yaması’nda bu duruma yönelik bazı düzenlemeler yaptık. 2. Bölüm’ün önümüzdeki yılın başında çıkışıyla birlikte daha toparlayıcı düzenlemeler de yapacağız.

1.14 Yaması’nda yaptığımız kademe dağılımı düzenlemeleri sayesinde artık düşük kademelerden yükselmek daha kolay. Demir kademesindeki oyuncu sayısı ciddi oranda azalıyor, dolayısıyla Bronz ile Elmas kademeleri arasındaki oyuncu sayısı artıyor (Ölümsüzlük ve üstü aşağı yukarı aynı kalıyor). Ocak ayının başında gelecek 2.0 Yaması’yla birlikte, kademe düşmeye karşı daha fazla koruma önlemi ekleyecek ve kademe atladıktan sonra yeni ortama alışmanıza biraz zaman tanıyacağız. 2. Bölüm’de kademe sistemine yönelik bir sürü başka değişiklik yapıyoruz. Detayları önümüzdeki ayın başında paylaşmaya başlayacağız. 

SORU

Oyunun her yarısında bir kere teslim oyu kullanabiliyoruz, fakat ilk oylamadan sonra biri oyundan düşerse tekrar teslim olma çağrısı yapma hakkımız olabilir mi?

CEVAP

Oylar arasında böyle bir imkân sağlamanın bariz sorun teşkil edeceğini sanmıyoruz. Ancak bu özellik şu anda öncelik listemizin yukarılarında değil açıkçası (AFK, ikincil hesaplar vb. konular bu listeyi çoktan doldurdu). Bu konuyu inceleyip yapılabilir mi diye bir bakacağız ama şimdilik söz vermiyoruz.

SORU

Beni izleyen kişilerden nişangâhımı gizlememin bir yolu var mı? Nişangâhım yüzünden neredeyse her oyunda tacize maruz kalıyorum. Bu durum beni oyundan itiyor.

CEVAP

Nişangâh seçimin yüzünden olumsuz davranışlara maruz kalman çok üzücü. Oyuncuların başkalarını seyrederken ilham alabilmesi için nişangâhları görünür yapmıştık ama sürekli bu konuyla ilgili yorum almanın ne kadar yıpratıcı olabileceğini anlıyoruz. Nişangâhını gizleme özelliği çok iyi bir fikirmiş. Bunu planladığımız işlerin arasına eklemeye çalışacak ve bu konudaki gelişmeleri sizinle paylaşacağız.

SORU

Valorant’a Sor #14 – VALORANT için “hikâye modu” gelecek mi?

CEVAP

Oyuncuların gelecekte ajanlar ve onların hikâyeleriyle ilgili daha fazla detayı keşfetmesini sağlamak kesinlikle hedeflerimizden biri. Şu anda bu detaylardan bazıları oyuncu kartları, karakter seslendirmeleri gibi içerikler aracılığıyla oyunun içine gömülü halde. Bu parçaları bulup birleştirmek için çok fazla fırsatınız var! Geleneksel bir hikâye modu şu an için planlarımız arasında olmasa da bu konuya asla asla demeyeceğiz. Hedeflerimize giden yol daima size kulak vermekten geçiyor. Bu nedenle, istekleriniz doğrultusunda deneyimler üretmeye devam edeceğiz.

KAYNAK

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments