1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant 3.Kısım Rekabetçi Değişiklikleri

Valorant 3.Kısım Rekabetçi Değişiklikleri
Valorant 3.Kısım Değişiklikleri
0

Peki Valorant 3.Kısım da özetle ne mi olacak? Dereceli hedeflerimizi biraz basitleştireceğiz. Bunu 3. Kısım boyunca ve 2. Bölüm’de ve ötesinde devam edecek şekilde görebileceksiniz. 3. Kısım’da hızlı hareket etmek çok önemli. Sıralardaki rekabet bütünlüğünü daha da sağlamlaştırarak sizin asıl önemli olan şeye odaklanabilmenizi istiyoruz: KAZANMAYA.

Planladığımız değişikliklerin bir özetini aşağıda bulabilirsiniz.

DAHA DAR DERECELİ SIRALARI

Daha dengeli bir eşleştirme deneyimi için birlikte sıraya girilebilen kademeleri 6’dan 3’e düşürüyoruz. Kendi beceri kademeniz dışındaki arkadaşlarınızla birlikte oynayabilmeniz de bizim için önemli. Bunu farklı şekillerde yapmanızı sağlayacak yöntemleri araştırıyoruz.

https://esporgazetesi.com/cned-in-valorant-oyun-ayarlari/

TERCİH EDİLEN SUNUCU

Artık tercih ettiğiniz sunucuyu seçebileceksiniz. Eşleştirme kaynaklı sebeplerden ötürü her seferinde tercih ettiğiniz sunucuda oynayamayabilirsiniz. Ama bu özellik tercih ettiğiniz oyun sunucusunun gelme ihtimalini büyük ölçüde arttıracak ve pinginizi düzenlemenizi ya da iyileştirmenizi sağlayacak.

Valorant Rütbeniz Nedir?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

ÖLÜMSÜZLÜK VE ÜZERİ KADEMELER TAMAMEN KAZANMA/KAYBETME ODAKLI

Ölümsüzlük ve üzeri kademelerde en zirveye oynayanlar için artık kademe yükselmek veya düşmek tamamen karşılaşmanın galibiyetle mi, yoksa mağlubiyetle mi sonlandığına ve son skora göre belirlenecek.

KISIM KADEMESİ ROZETİ

Son olarak Valorant 3.Kısım ‘da daha yüksek beceri kademelerinde galibiyetler elde edip Kısım Kademesi Rozeti’ni gururla sergileyeceğiniz bir şeye geliştirebileceksiniz.

2. BÖLÜM VE İLERİSİ

Ölümsüzlük ve üzeri kademeler için yaptığımız denemenin sonuçlarına bağlı olarak sadece kazanma/kaybetme odaklı kademe ölçütünü tüm kademelere uygulayabiliriz.

Ayrıca bölgelere özel bir liderlik tablosu da geliyor! Üzerinde çalıştığımız daha fazla proje var. 2. Bölüm’e yaklaştıkça bunları sizinle paylaşacağız.

https://esporgazetesi.com/cyberpunk-2077-haritasi-sizdirildi/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments