1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant 1.11 Yaması Ajan Sızıntıları

Valorant 1.11 Yaması Ajan Sızıntıları
Valorant 1.11 Yama
0

Valorant geliştiricileri, yakın zamanda Valorant 1.11 yaması ile birkaç ajan güncelleme değişikliklerini onayladı: Breach, Cypher, daha fazlası..

Cypher, Breach, Killjoy ve Brimstone

Valorant’ın Kıdemli Oyun Tasarımcısı Max ‘Orcane‘ Grossman, Hitscan’a Riot’un gelecekte bu karakterleri nasıl değiştirmek istediğini anlattı ve fazla ayrıntıya girmese de, bu oyun değişikliklerinin ne tür bir etkiye sahip olmasını gerektiğinden bahsetti.

https://esporgazetesi.com/valorant-isim-degistirme/

Riot Valorant 1.11 ile Cypher ve Killjoys’un maçlardaki “kimlikleri” ile daha tanımlı hale getirmek gibi bazı iyileştirmelerin nasıl kullanıldığına dair bazı değişiklikler bile planlıyor.

brimstone killjoy valorant

İsveçli mühendis zaten güçlü bir seçim olarak görülen bazı karakterler için ayarlamalar yaptıklarını anlattı. Riot aslında özeleştiri olarak kendisi için yapılması gereken iyileştirmeler olduğunu düşünüyor. “Şu anda gerçekten güçlü hissettiren bir topluluk duygusu olduğunu biliyorum. Dahili olarak, veriler bu duyguyu uzaktan bile yedeklemiyor, “dedi Grossman, güçlendirmenin ” küçük “olması gerektiğini açıkladı.

Oyuncuların bir çok ajan sevgisi gayet iyi bir yerde olduğunu söylese de, Breach’in seçilme ve kazanma oranlarının düşük olduğunu söyledi. Geliştirici bunun nedeni, Ajanın bir etki yaratmak için “yüksek takım çalışması gerekliliğinin” tipik eşleştirmede iyi sonuç vermemesi olduğunu düşünüyor.

Grossman’a göre, oyuncular tüm flaşlar ve sersemletmeler nedeniyle “varlığını çok fazla hissederken”, Breach veya ekibi bu etkilerden çok sık yararlanamıyor.

breach jett valorant

Cypher ve Killjoy

Savunma yaparken Nöbetçi ajanlarımız olan Cypher ve Killjoy, oyuncu haritada başka bir yerdeyken rakipleri tespit edebilen faydaları açısından oldukça değerlidir, ancak Grossman, onların daha belirgin bir şekilde kullanılmasını istediğini söylüyor.

“Killjoy, aklımızda her zaman tek bir bölgeyi kapatma konusunda çok etkili olmuştur” dedi. “Cypher ise harita üzerinde bu bilgi ağını oluşturmakla ilgili. Bu yüzden gerçekten bu kimlikleri derinlemesine incelemeye çalışıyoruz. “

Brimstone

Brim’in inanılmaz hizmet yelpazesi küçümsenemez, ancak Riot, Ajan’a Omen gibi birinin aksine onu çekici bir seçim yapacak biraz daha fazla esneklik nasıl verileceğine karar vermesi gerekiyor.

“Brimstone’a baktığımızda, onun gerçekten güçlü olduğunu düşündüğüm nedenleri var ama bence Omen gibi bir karaktere kıyasla esneklik açısından birkaç önemli alanda acı çekiyor” dedi.

Geliştiriciler bunun nasıl gerçekleştirileceğini henüz araştırmaya başlamış olsalar da, Brim, Bind gibi haritalarda gerçekten güçlü olabileceğinden herkes hemfikir.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments