1. Anasayfa
  2. Diğer

Twitch Prime’ın adı artık Prime Gaming

Twitch Prime’ın adı artık Prime Gaming
0

Görüşmek üzere, Twitch Prime. Bugün Amazon, Prime Video ve Prime Reading gibi diğer dijital hizmetlerinin adlandırma kurallarına uyacak şekilde video oyun odaklı avantajlar paketini yeniden markalaştırıyor. Yeni adlandırı Prime Gaming, eskisi gibi çalışıyor. Daha hızlı ‘premium’ teslimatları içeren ve şirketin her şeyi kapsayan abonelik hizmeti olan Amazon Prime ile birlikte geliyor ve oyuncuları cezbetmek için tasarlanmış bir dizi dijital ürün sunuyor. Bunlar arasında Twitch‘te ücretsiz bir kanal aboneliği (Prime’a sahip değilseniz, bunlar normalde ayda en az 5 ABD dolarıdır), Apex Legends gibi popüler oyunlar için çeşitli oyunlar ve öğeler içerir.

Amazon, Twitch Prime‘ın neden yeniden markalaştığını söylemedi. Bazı Prime müşterilerinin, Twitch Prime‘ın varlığından veya üyelikleriyle birlikte geldiğinden hala haberdar olmadığını tahmin ediyoruz. Oyun oynayan ancak Twitch kullanmayan ve yanlışlıkla avantajların kendileriyle alakalı olmadığını varsayan bazı kullanıcılar da olabilir. Bir basın bülteninde Amazon, Prime Gaming’in abonelere sunulan çeşitli SNK başlıklarına ve Riot Games ve Roblox Corporation gibi ağır yayıncılarla güvence altına alınan anlaşmalara işaret ederek “her zamankinden daha fazla oyun için daha fazla yeni içerik getirdiğini” söyledi.

dims 1

Bununla birlikte, Amazon’un pakette bulunan genel ikramiye ve ücretsiz karma karışımını değiştirmeyi planlayıp planlamadığı belli değil. Şirketin Stadia, Nvidia’nın Geforce Now‘ı ve yakında Xbox Game Pass Ultimate abonelikleri ile birlikte gelecek xCloud’a benzer bir yayın hizmeti üzerinde çalıştığı söyleniyor. Amazon da bir oyun yayıncısı, ancak The Grand Tour Game ve Crucible da dahil olmak üzere çabalarının çoğu başarılı olamadı. Yine de, Twitch avantajları, Stadia tarzı yayın ve çeşitli oyun içi öğeleri kendi yazılımı için (şirket gelecek yıl New World adında bir MMORPG başlatmayı planlıyor) ve piyasaya sürülenleri bir araya getiren Amazon’un sahip olduğu bir aboneliği hayal etmek zor değil.

[qsm quiz=5]

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments