1. Anasayfa
  2. Call of Duty

Tüm Zamanların En Güçlü 10 Call of Duty Silahı

Tüm Zamanların En Güçlü 10 Call of Duty Silahı
0

Call of Duty serisinin yıllar boyunca, bazıları iyi nedenlerle ve bazılarını kötü nedenler ile gerçekten unutulmaz silahları vardı. Burada, uluslararası düzeyde kullanıcıların deneyimleri ile kaıtlanan tüm zamanların en güçlü 10 CoD silahına göz atalım. 

Uzun süredir Call of Duty hayranı kullanıcılar, serinin delice güçlü silahlardan adil payından daha fazlasına sahip olduğunu bilir. Güçlü silahlar oybirliğiyle belirlenirken, bu 10 ‘güçlü’ terimi ortaya çıktı.

https://esporgazetesi.com/call-of-duty-londra-kazanani-dallas-empire/

Bunlar, güçlendikleri için kolayca kırılmış olarak sınıflandırılabilen silahlardır. Kullanmak eğlenceli olabilir, ama şüphesiz ölen kullanıcı için çileden çıkarıcı bir hal oluyor. Bu listenin öznel olduğunu söylemeye gerek yok, bu yüzden aynı fikirde olmayabilirsiniz. 10’dan 1’e kadar geri sayacağız ve sonra çılgın olan ancak ilk 10’u tam olarak kıramayan silahlar için onurlu sözlerle bitireceğiz.

Call Of Duty nin En Güçlü Silahlarının Listesi

https://esporgazetesi.com/big-valorant-takimina-aslani-katti/

10. Bal-27 – Advanced Warfare

bal 27 advanced warfare cod
Bal, başından sonuna kadar Gelişmiş Savaş’a egemen olur.

Bal, Gelişmiş Savaş’ta ciddi bir şekilde güçlüydü, ancak özellikle bir yönüyle diğerlerinden ayrılmasına neden oluyor; Minimum geri tepme, yüksek ateş hızı ve en üst seviye hasar, bu AR’nin her türlü Gelişmiş Savaşın egemen olduğu anlamına geliyordu. Silah dengeleme, Balyoz’un ilk CoD unvanının daha güçlü yönlerinden biri değildi.

9.Famas – Black Ops

famas black ops cod
Famas birkaç CoD oyununda yer aldı.

Black Ops ‘Famas, Modern Warfare 2 patlama ateş mekanizmasını tam otomatik bir silahtır. Sonuç, canlı AR’lerle dolu bir oyunda ciddi derecede güçlü bir AR oldu. Temiz demir manzaraları ve yüksek hasar, bu silahın açılış Black Ops oyununda diğer tüm silahlardan daha iyi performans gösterdiğini gördü.

8. 725 – Modern Warfare

725 modern warfare cod
725, bu yılki CoD oyununda ünlü oldu.

2019’un Modern Savaşını ilk birkaç ayda oynayan herkes 725 av tüfeğini bilecek. Tek vuruş yetenekleri oldukça basitti. Slug Turları olmasa bile, bu silah SMG menzilindeki hip-fire bir düşmanı vurabilirdi. 725 ile Shoothouse’a girmediyseniz, şimdi çok daha makul bir seviyede olduğu için kendinizi şanslı sayın.

7. Marshal 16 – Black Ops III

marshal 16 black ops iii cod
Mareşal 16, BO3’ün yaşam döngüsüne geç eklendi.

Mareşal 16, Black Ops III’ün yaşam döngüsüne geç bir DLC cep av tüfeği olarak eklendi. Birçoğunun tamamen işe yaramaz olarak hatırlayacağı, Black Ops II Cellatının elden geçirilmiş bir versiyonuna ihtiyaç vardı.

Ne yazık ki, Treyarch diğer tarafa çok ileri gitti ve Mareşal 16’yı çok güçlü yaptı. Gülünç menzillerde tek vuruşta bir ölüm, ikincil olarak sınıflandırılmasına rağmen, oyunda en güçlü av tüfeği oldu. Daha da kötüsü, silah Dual Wield’ı çalıştırma yeteneğiydi. Hepimizin umut verici bir çizgisi vardı.

6. Vector CRB – Ghosts

vector crb ghosts cod
Vector, CoD Ghosts’a hakim oldu.

Hayalet oyuncular Vector CRB’ye verilen buff ve nerfs’i hatırlayacak. Infinity Ward bunu dengelemek için mücadele etti ve yaşam döngüsünün büyük bir kısmı için oyundaki en iyi silahlardan biri haline geldi. Neyse ki, önemli ölçüde zayıf olan Fennec olarak 2019’un Modern Warfareinde geri getirildi.

5. 205 Brecci – Black Ops III

205 brecci black ops iii cod
Brecci, CoD tarihindeki en iğrenç silahlardan biridir.

Oyuncular, Black Ops III’ün herhangi bir noktasında Brecci nerf eksikliği yüzünden Treyarch ile hala sinirli. Yarı otomatik av tüfeği, kalça ateşlemesine veya ADS’ye bakılmaksızın tutarlı bir iki vuruşlu öldürmeydi. Ayrıca, alıcı taraftaki herhangi bir oyuncu için kutsal olmayan bir çakışmaya neden oldu, bu da doğru dönüş ateşinin neredeyse imkansız olduğu anlamına geliyordu.

4. M16A4 – Modern Warfare (2007)

m16a4 modern warfare cod
Orijinal Modern Warfare’in M16A4’ü inanılmaz derecede güçlüydü.

Aşırı güçlü bir patlama ateş silahı herhangi bir CoD oyununda oldukça nadirdir. Ancak orijinal M16A4 istisnadır. Modern Warfare Remastered’de geri getirilen üç tur patlama silahı inanılmaz derecede güçlüydü.

Sıfır geri tepme ve inanılmaz menzil, bunu CoD tarihindeki en güçlü saldırı tüfeklerinden biri haline getiriyor. Dahası, Modern Warfare’de asla bir nerf almadı ve 2016 Remaster’ın yanı sıra oyuna uzun süre hakim oldu.

3. MP40 – World at War

mp40 world at war cod
MP40 bir dizi CoD oyununda yer aldı.

Eski bir Call of Duty unvanından bir başka silah olan World at War MP40, oyunun önemli bir farkla en güçlü silahı olarak öne çıktı.

Güçlü hasar ve demir manzaraları ile eşleştirilmiş daha büyük dergisi, bu WW2 atıcısında ünlü Alman SMG tarafından yok edilmeden bir oyuna gidemeyeceğiniz anlamına geliyordu. Neyse ki WaW sürümü kadar güçlü bir dizi başka oyunda geri döndü.

2. Grenade Launchers – Modern Warfare 2

grenade launcher mw2 cod
MW2 eki, CoD çevrelerinde ünlüdür.

İki numaramızda, Modern Warfare 2’den Grenade Launchers’a gittik. Oldukça belirsiz, ancak 2009 unvanını oynayan herkes tam olarak ne hakkında konuştuğumuzu bilecek. ‘Noob tüpleri’, kullanıcı için kesinti veya yetenek gerektirmeyen bir yumurtlamayı garanti etti. Bunu One Man Army Pro ile eşleştirin ve neden bu kadar yaygın ve sinir bozucu oldukları bir sır değil.

1. Akimbo Model 1887s – Modern Warfare 2

model 1887 modern warfare 2 cod
Model 1887, COD tarihinin nerfünden önceki en güçlü av tüfeğiydi.

Call Of Duty silahlarında bir numarada Modern Warfare 2’den Akimbo Model 1887’lere gidiyor. Altın madalya için başka ne talep edebilirdi? MW2’nin dengeleme eksikliği onu çılgın bir ünvan haline getiren bir şey. Bununla birlikte, Model 1887’ler çok ileri gitti.

Eğer biri yeterince kötü olmasaydı, akimbo çalıştırılabilir ve temelde tek vuruşta bir öldürme garanti edilebilirdi. Yönetemeseler bile, hızlı yeniden yükleme ve saçma aralıkları durdurulamazdı. Neyse ki, MW2’ye bir şekilde büyük bir nerf aldılar, ancak COD tarihindeki en saçma, en güçlü silah olmaya devam ediyorlar.

Hangi silahı kaçırdık? Sizce CoD tarihindeki en güçlü silah hangisidir? Yorumlarda buluşalım.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments