1. Anasayfa
  2. VALORANT

TSM’li Wardell Sizler İçin Operatör Tricklerini Anlatıyor

TSM’li Wardell Sizler İçin Operatör Tricklerini Anlatıyor
0

Wardell ’in ‘Easy Shots’, ‘Flicks’, ‘Ekonomi’ ve ‘Açılar’ üzerine 4 ana dersi size operatör silahı ile ne yapmanız gerektiğini öğretecek.

Operatör-Jett metası şu anda ne kadar baskın olursa olsun, Valorant’ın inanılmaz derecede pahalı keskin nişancı tüfeği, hala oyunda ustalaşması en zor silahlardan biridir.

1. Easy Shots

dsdsdssd

Easy Shots” ile Wardell, daha yeni Operatör kullanıcılarının genellikle birini görür görmez tetiği çekme eğiliminde oldukları gerçeğinden bahsediyor. Bu nedenle, rakibin “hareket edeceğini“,”fake atacağını” veya “jiggle peek” yapacağını bilemedikleri için atışlarının çoğunu kaçırırlar.

Tetikleme disiplini burada büyük bir rol oynar ve Wardell, tetiği sıkmadan önce beklemeyi öneriyor.Bununla birlikte, çok uzun süre beklemek sorunlara neden olabilir. Wardell, çok uzun süre beklemek ile anında ateş etmek arasında bir orta yol bulmaktan bahsediyor.

2.Flicking vs Bekleme

ewew

Flick atmanın kendi yararları olabilir ancak inanılmaz miktarda eğitim ve kas hafızası gerektirdiğinden isabet ettirmek o kadar kolay değil.

Bu nedenle yeni oyuncular için Wardell, düşman Operatörün nişangahına girdiğinde öldürmek çok daha kolay olduğu için beklemeyi öneriyor. Bunun gibi fragleri almak sizin açınızdan oldukça sabır gerektirse de Operatörü kaybetme riskine girmeden rahat bir şekilde ölmeden raundu bitirebilirsiniz.

3.Ekonomi

ddddd

Wardell‘in Operatör kılavuzunun üçüncü bölümü bir silah satın almak için iyi bir ekonominin nasıl korunacağından bahsediyor.

Bucky, Şerif ve Judge gibi silahlara yatırım yapmayı, takımda keskin nişancı pozisyonuna giderken kredi kaybı olarak görüyor.

Operatör çok pahalıdır ve iyi bir ekonomi stratejisine sahip olmamak sonuçta oyununuzu alt üst eder ve takımımızın kaybetmesine mal olur.

4.Açılar ve Pozisyonlar

Operatör ile pozisyon alma ve yeniden konumlandırma her şeydir. Doğru açıyla, sadece bir vuruşu kaçırdıktan sonra değil her zaman rakiplerine karşı büyük bir avantaj elde edecekler.

Wardell ayrıca operatörü kullanırken prefire atılamayacak açılardan bahsediyor ve rakipler tarafından riskini büyük ölçüde azalttığı ve kişinin hayatta kalma şansını artırdığı için oyuncuların haritadaki bu küçük yerleri kendileri için kullanmaları gerektiğini öneriyor.

https://esporgazetesi.com/tenz-sizler-icin-valorant-skinlerini-siniflandirdi/
tenZ

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments