1. Anasayfa
  2. VALORANT

TSM Valorant Takımını Duyurdu

TSM Valorant Takımını Duyurdu
0


TSM ‘nin Valorant kadrosunda, Counter Logic Gaming takımında yer alan James “hazed” Cobb oyun içi lideri durumunda. CLG, Splyce ve Envy’den eski takım arkadaşı Stephen “reltuC” Cutler, ona support rolünde eşlik edecek.

Bu reklam alanını aktif et!

Emekli olmadan önce NA(Kuzey Amerika) CS:GO sahnesinin yükselen yıldızlarından Matthew “Wardell” Yu, eski Ghost takım arkadaşı ve Kanadalı Taylor Yassine “Subroza” Taoufik ile birlikte Rifler’dan biri olacak.

StevereltuCCutlerCounterLogicGamingatIEMSeasonXSanJose
Stephen “reltuC” Cutler

TSM Valorant Kadrosu;

  • James “hazed” Cobb – In-game leader/support
  • Taylor “drone” Johnson
  • Matthew “WARDELL” Yu  – Rifler
  • Yassine “Subroza” Taoufik – Rifler
  • Stephen “reltuC” Cutler – Support

Bu beş oyuncu şu ana kadar altı tane VALORANT turnuvasına katılmış, “mouseSpaz” etiketi altında üçünü kazanmış ve diğer üçünde de ilk üç sırada yer almıştır. reltuC verdiği röportajda “Valorant yeni bir fırsat. 11 yıldır Counter Strike Global Offensive oynuyorum yeni bir şeyler denemenin zamanı geldi” diyor.

TSM VALORANT AÇIKLAMASI

Opera Anlık Görüntü 2020 05 23 044217 tsm.gg

“Böyle ikonik bir organizasyonla birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. CS: GO‘dan Valoranta geçmeye karar vermek zor bir karardı, ancak TSM gibi prestijli bir organizasyonla, her şeyi daha heyecan verici hale getiriyor. TSM, esports topluluğunun temel taşıdır, yeni ve heyecan verici bir alanda ilerlerken onlarla bir şeyler inşa etme fırsatını dört gözle bekliyoruz.” -TSM Valorant

Takımın Oynayışına Bakmak İsterseniz;

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments