1. Anasayfa
  2. VALORANT

Team Liquid Kaptanı, First Strike Hakkında Konuştu

Team Liquid Kaptanı, First Strike Hakkında Konuştu
0

Valorant First Strike Avrupa Finallari’nde favori takımlar şüphesiz G2 Esports ve Team Liquid’di. Temsilcimiz Melih “pAura” Karaduran’ın da içinde bulunduğu Team Heretics’in şampiyonluğu bu nedenle herkesi şaşırttı. Team Liquid kaptanı Adam ‘ec1s‘ Eccles, maçlardan sonra çıkan söylentiler ile ilgili açıklama yaptı. Heretics’in beklemedikleri kadar iyi olduğunu belirten kaptan, fanlarını hayal kırıklığına uğrattıklarının bilincinde olduğunu dile getirdi.

Bu reklam alanını aktif et!

Team Liquid kaptanı ec1s’in yaptığı açıklamada öncelikle neyi yanlış yaptıklarının farkında olduklarını belirtti. Daha sonra kadro değişikliği ile ilgili söylentilere açıklık getirdi. Kaptan, turnuvadaki başarısızlıklarının ardından Complexity CS:GO oyuncusu Jacob ‘JUGi’ Hansen’la bir deneme süreci yaşadıklarını söyledi.

jugi front 1200x720 1
Hansen daha önce Astralis ve Heroic gibi takımlarda da oynamıştı.

JUGi ile yaptıkları denemelerde, takımda bir AWP oyuncusu olmasının nasıl olduğunu anladıklarını belirten ec1s, aynı zamanda takımın bunun kendilerini kanıtlamada son şansları olduğunun farkına varmalarını da sağladığını belirtti.

Takımın Red Bull Home Ground ve Valorant Şampiyonlar Turu ile kendilerini kanıtlamak için ikinci şanları var. Valorant First Strike turnuvasında hüsrana uğrayan Team Liquid’in yeni maçlardaki performansı merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments