1. Anasayfa
  2. LoL

SuperMassive 2021 VFŞL Kadrosunu Duyurdu

SuperMassive 2021 VFŞL Kadrosunu Duyurdu
0

Ligimizin istisnasız her sene güç sıralamarında genellikle kağıt üzerinde ilk üçte yer alan SuperMassive 2021 VFŞL Kış Sezonu için kadrosunu tamamladı.

Organizasyon, kuruluş yılı olan 2016 yılından beri müzesine 5 TCL kupası götürmeyi başarmıştır. Geçtiğimiz sezona; üst koridorda Armut, ormanda Stomaged, orta koridorda Bolulu ve alt koridorda Zeitnot-Dumbledoge ikilisi ile iddialı bir giriş yapan ekip Kış Mevsiminin lig aşamasını 3. sırada bitirmişti. Dumbledoge ile ilgili takım içinde yaşanan sorunlar neticesinde yolları ayrılan SuperMassive, play-offlara Japone ile çıkma kararı almıştı. Play-off karşılaşmalarının çeyrek final ayağında Team Aurora karşısında 3-1 yenilgi alarak VFŞL Kış Mevsimini 5-6. sırada bitirmişti.

https://esporgazetesi.com/fenerbahce-2021-kis-mevsimi-kadrosu/

2020 VFŞL Yaz Mevsimi için kadrosunda ufak tefek değişikliğe giden SuperMassive sezona; üst koridorda Armut, ormanda KaKaO, orta koridor Bolulu ve alt koridorda Zeitnot-Snowflover ikilisi ile yine iddialı bir giriş yapmıştı. Kuruluş yılı olan 2016 ‘dan beri kadroda aktif yer alan Stomaged ise ilk defa kadroda yer almadı.

VFŞL 2020 Yaz Mevsiminin lig aşamasını 3. sırada bitiren organizasyon play-offlara katılma hakkı kazanmıştı. Son şampiyon, çeyrek finallerde Beşiktaş Esports karşısında 3-1, yarı finallerde ise Galakticos karşısında 3-0 galibiyet alarak finale adını yazdırmayı başarmıştı. 5 maça uzayan zorlu bir final serisinin son maçını Zeitnot’un pentasıyla da taçlandırarak 2020 VFŞL Yaz Mevsimi Şampiyonu olarak Worlds etkinliğinin de biletini kapmıştı. League of Legends sahnesinin en görkemli turnuvasında ülkemizi temsil eden SuperMassive, ön eleme aşamalarında ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyarak gösterdikleri güzel performansa rağmen ne yazık ki elenerek turnuvaya veda ettiler.

Yine takımla özdeşleşmiş ve 2017 Kış Mevsiminden beri yer alan Zeitnot ise 2021 yılında emekli olacağını duyurmuştu.

Bunun üzerine SuperMassive 2021 yılına, kurulduğu yıldan beri ilk defa bütünüyle yenilenmiş bir 5’li kadro ile girmek için hazırlıklara başladı…

Ragner

Her sene SuperMassive kadrosunda güçlü bir üst koridor oyuncusu görmek olmazsa olmazlardandır. Bu sene organizasyon, üst koridorunu Ragner ‘e emanet ediyor. 2019 Yaz Mevsiminde Galatasaray’a katılmış olan Ragner, takımıyla birlikte lig aşamasını 3. bitirmeyi başarmıştı. Play-off aşamalarında 1907 Fenerbahçe karşısından 3-1 galip gelerek yarı finallere yükselmişti. Yeni takımı olan SuperMassive karşısında ise yarı finallerde 3-0 kaybederek 2019 Yaz Mevsimini takımıyla birlikte 3-4. bitirmişti. 2020 Yılı Kış Mevsimi için yaşanan birtakım sorunlar nedeniyle takımıyla birlikte sezona katılamayan oyuncu bu süre zarfında Yaz Mevsimi için bol bol antrenman yapmıştı. 2020 Yaz Mevsiminde kendisinden ve takımından beklentinin çok yüksek olduğu bir lig aşamasını 7. sırada bitirerek takımca play-offlara katılmaya hak kazanamamıştı. Tekli derecelide Rengar ve Jayce gibi şampiyonları oynamayı seven oyuncu güncel olarak Eu West sunucusunda 592 Lp ile Grandmaster seviyesinde bulunmakla beraber 522. sırada yer alıyor.

Kireas

Yıllar boyunca Stomaged’e emanet olan ormancı koltuğu, KaKaO’dan sonra bu sefer Kireas’a emanet. Henüz profesyonel League of Legends kariyerine 2018 yılında Beşiktaş Akademi takımında başlayan Kireas, kısa bir süre içerisinde kendini kanıtlama fırsatı yakaladı. 2020 Akademi Ligi Kış Mevsiminin lig aşamasını Beşiktaş Esports bünyesinde 2. play-off aşamalarını 3-4. sırada bitiren Kireas, VFŞL Kış Mevsiminin lig aşamasını takımıyla birlikte 7. olarak play-offlara katılamamıştı. Yaz Mevsimi için Dark Passage’a katılan başarılı orman oyuncusu, Lig aşamasını takımıyla birlikte 5. sırada bitirerek play-off aşamalarına katılmaya hak kazanmıştı. Çeyrek finallerde 5 Ronin karşısında 3-1 elenerek turnuvaya takımıyla birlikte veda eden Kireas sezonu 5-6. sırada bitirmişti. Daha çok Lee Sin, Graves, Kindred gibi şampiyonlar oynayan başarılı ormancı güncel olarak Eu West sunucusunda 728 Lp ile Grandmaster seviyesinde bulunmakla beraber 345. sırada yer alıyor.

Ksaez

SuperMassive’de Bolulu’nun ayrılması ile boşalan orta koridor koltuğuna getirdiği yeni isim ise Ksaez. Ksaez, 2020 Kış Mevsiminde SuperMassive Akademi takımında yer almış ve lig aşamasını 4. bitirmişti. Akademi play-offlarında ise yarı finalde Istanbul Wildcast karşısında 3-0 yenilerek Akademi Kış Mevsimini 3-4. sırada bitirmişti. Yaz Mevsimi için Dark Passage ile anlaşan Ksaez, Kireas ile de birlikte geçirmiş olduğu Yaz Mevsimini 5-6’ncı olarak bitirmişti. Kireas ile birlikteliğini SuperMassive çatısı altında devam ettirecek olan oyuncu Akali ve Leblanc gibi büyücü suikastçi şampiyonlara oldukça hakim. Eu West sunucusunda 810 Lp ile Challanger seviyesinde bulunan Ksaez aynı zamanda sunucuda 199. sırada yer alıyor.

Kaori

Zeitnot’un emekli olacağını açıklaması ile birlikte 2017 yılından beri ilk defa boşalan ADC koltuğunu 2021 VFŞL Kış Mevsiminde dolduracak isim Kaori. Henüz profesyonel kariyerine 2 yıl önce başlamış olan başarılı oyuncu, kısa süre içerisinde kariyerini çeşitli başarılar ile taçlandırmayı başarmıştır. 2020 Yaz Mevsimi en iyi nişancı ödülüne layık görülen oyuncu kariyerini İstanbul Wildcats çatısı altında, 2020 Akademi Kış Mevsimi Şampiyonluğu, 2020 VFŞL Kış Mevsimi 2. ‘liği, 2020 VFŞL Yaz Mevsimi Lig birinciliği ve play-offlarda 3-4. ‘lük, 2020 Akademi Ligi Yaz Mevsimi birinciliği gibi çeşitli başarılarla zenginleştirmeyi başarmıştır. Kaori, Eu West sunucusundaki ana hesabında 655 LP ile 430. sırada bulunuyor.

Absolute

2020 Yaz Mevsimi şampiyonluğunun ardından Snowflover ile yolları ayrılan organizasyonun destek konumu için anlaştığı yeni isim Absolute. Geçtiğimiz sezon Kış Mevsimine Dark Passage ile giriş yapan başarılı destek oyuncusu, lig aşamasını takımı ile 2. sırada bitirerek play-off aşamalarına yarı finalden katılmaya hak kazanmıştı. Yarı finalde Istanbul Wildcats karşısından 3-0 mağlup ayrılan Absolute, 2020 VFŞL Kış Mevsimini 3-4. sırada bitirmişti. Yaz Mevsimine Dark Passage ile devam eden Absolute, lig aşamasını 5. bitirerek play-offlara takımıyla birlikte katılmaya hak kazanmıştı. Çeyrek finallerde 5 Ronin karşısında aldıkları 3-1 ‘lik yenilginin ardından ligi 5-6. sırada bitirmişti. Başarılı oyuncu kişisel hesabında, Eu West sunucusunda 151 Lp ile 2198. sırada bulunuyor. Oyuncunun en çok oynadığı şampiyonlar ise Pyke ve Thresh olarak göze çarpıyor.

https://esporgazetesi.com/vfsl-2021-kis-mevsimi-kadrolari/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments