1. Anasayfa
  2. Diğer

Steam Lunar New Year İndiriminden Alabileceğiniz 5 Oyun

Steam Lunar New Year İndiriminden Alabileceğiniz 5 Oyun
Steam Lunar New Year
0

Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi esnasında öne çıkan ürünleri ve size özel tavsiye edilmiş ürünleri keşfedeceksiniz.

Yeni yılın şerefine, indirimin her gün elde edeceğiniz İmparator’un hediyelerini açarak Çin burçlarının hikâyesini öğrenin. Günlük olarak elde edeceğiniz zarflarda Fare’nin Yılı jetonlarını bulacaksanız. Bu jetonları kullanarak kısıtlı süreliğine ay takvimi yeni yılı gece pazarında yer alan öğeleri satın alabilirsiniz.

House Flipper

Steam Fiyatı = 32 TL İndirimli Fiyat= 20 TL

houseflipperreview 3110923b

Oyun Empyrean tarafından geliştirilen ve PlayWay S.A. tarafından yayımlanan bir simülasyon oyunudur. 17 Mayıs 2018’de piyasaya sürülmüştü.

House Flipper, tek kişilik bir yenileme ekibi olmanız için eşsiz bir deneyimdir. Satın alın, tamir edin ve harap olmuş evleri geliştirin. Onlara ikinci bir şans verin ve kârlı şekilde satın!

Rust

Steam Fiyatı = 61 TL İndirimli Fiyat= 40 TL

Rust, Facepunch Studios tarafından geliştirilen Steam’den dijital dağıtım yapılan bir hayatta kalma video oyunudur. Oyun, 11 Aralık 2013’te Mac, Linux, Microsoft Windows’a çıktı. 14 Haziran 2014’te yeniden erken erişim aşamasında oldu.

No Man’s Sky

Steam Fiyatı = 150 TL İndirimli Fiyat= 75 TL

No Mans Sky GamePass Screenshot JPG

No Man’s Sky, İngiliz aksiyon-macera tarzı video oyunu. Oyun açık dünya oyunudur ve oyuncular kendilerini ve uzay gemilerini geliştirebilirsiniz. 

Human: Fall Flat

Steam Fiyatı = 24 TL İndirimli Fiyat= 9.60 TL

ba5e1a7c6f1c8c0563377b7eaff9fd5c

Oyun,Litvanyalı stüdyo No Brakes Games tarafından geliştirilen ve Curve Digital tarafından yayımlanan bir platform-bulmaca video oyunudur.

 Human: Fall Flat, havada asılı düşvari mekanlarda geçen eğlenceli, fizik tabanlı bir platform oyunudur. Tek veya en fazla 8 kişiyle çevrimiçi oynanabilir ve müdavimleri için ücretsiz yepyeni seviyeler içeriyor.

Call of Duty: WWII

Steam Fiyatı = 209 TL İndirimli Fiyat= 68 TL

codww2 z4cp

Call of Duty, II. Dünya Savaşı’nı yeni bir oyun nesli için yeniden tanımlayan nefes kesen bir deneyim olan Call of Duty: WWII ile köklerine geri dönüyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments