1. Anasayfa
  2. VALORANT

Shroud, Astra Hakkında Konuştu

Shroud, Astra Hakkında Konuştu
0

Valorant topluluğu şu sıralar yeni gelecek ajan Astra için çok heyecanlı. 3 Mart’ta oyuna eklenecek Astra, daha resmi olarak çıkmadan kendinden çok bahsettirdi. Oyuncular, Astra’nın ultisi Astral Form ve Kozmik Bölünme’nin çok güçlü olduğunu söylüyor.

Ajanımızın diğer özellikleri oldukça sıradan ve hasar verme üzerine kurgulanmamışlar. Ancak bu Astra’nın iyi bir ajan olmadığı anlamına gelmiyor. Mike ‘shroud‘ Grzesiek’in de dediğine göre, ultisi o kadar güçlü ki zayıf olan diğer yeteneklerinin açığını kapatıyor. Hatta shroud’a göre, Astra’nın ultisi bozuk.

Shroud’un böyle demesinin nedeni ise Astra’nın Astral formunda rakiplerinden birinin bombayı çözüp çözmediğini görebiliyor olması.

astra

“Astral formunda, bombanın gerçekten çözülüp çözülmediğini görebiliyor. Bu bozuk bir mekanik.”

Shroud’un inancına göre bu problem, Astra ulti formunda bombayı hiç görmemesi ile kolayca çözülebilir. “Eğer savunan taraftaysanız, tamamen farklı bir bomba alanında olsanız bile rakibinizin bombayı tam olarak nereye yerleştirdiğini görmeniz biraz garip. Ayrıca birinin sadece bomba çözme sesi verdiğini görmeniz de oldukça saçma. Bence bu, gözden kaçmış bir hata.”

Bazı Valorant oyuncuları, Shroud gibi Astra’nın ulti’sini çok güçlü buluyor. Bazıları ise karakterin yetenek mekaniğinin diğer ajanlara göre karmaşık olduğunu, ve bu nedenle diğer ajanlardan geri kalacağını öne sürüyor.

İki durumda da, Astra’nın oyunu nasıl değiştireceğini ve ne gibi oyun planları içinde kullanılacağını bekleyip göreceğiz.

Astra’nın özelliklerini buradan detaylı öğrenebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments