1. Anasayfa
  2. Diğer

Secretlab, League of Legends Champions Koleksiyonunu Piyasaya Sürdü

Secretlab, League of Legends Champions Koleksiyonunu Piyasaya Sürdü
0

Premium oyun koltuğu tedarikçisi SecretLab, resmi LoL temalı sandalyelerden oluşan bir dörtlü yayınlamak için League of Legends geliştiricisi Riot Games ile ortaklık kurdu. Her sandalye belirli bir şampiyonun estetiğini yansıtacak şekilde tasarlanmıştır.Kendi lüks koltuklarına sahip olacak Lig şampiyonları Ahri, Yasuo ve Akali. Üstelik Riot’un K-Pop yıldızı tarzı dış görünümden esinlenen K / DA sandalye mevcut.

League of Legends ve Secretlab’ın birlikte bir geçmişi var, ancak sandalye üreticisi daha önce gerçek oyun içeriğinden ilham alan hiçbir şey yapmamıştı. Ödüllü sandalye tasarımcısı daha önce Team Liquid ve Origen dahil olmak üzere bir dizi üst düzey LCS ekibi ve diğer e-spor organizasyonlarıyla çalıştı.


SecretLab LoL Efsanevi Tasarım

Yasuo Omega versiyonunun arkasındaki Japon tarzı rüzgar gerçekten muhteşem. Ahri’nin alamet-i farikası olan tilki kuyruğu, tasarımının koyu kırmızısıyla güzel bir tezat oluşturuyor. Görünüşe göre Riot ve Secretlab, bu işbirliği için doğru şampiyonları seçtiklerinden emin olmak için çok çalışmışlar. Şahsen dört harika seçim yaptıklarını düşünüyorum.

Secretlab League of Legends Akali and Ahri Edition 1024x1024 1

Koleksiyondan Ahri ve Akali oyuncu koltukları

Her Secretlab League of Legends oyun koltuğu, onları dünyanın en iyi oyun koltuğu üreticileri arasına yerleştiren tüm standart Secretlab teknolojisine sahip olacak. Bu, tam bel desteği, lüks kaliteli deri, hafızalı köpük dolgu, ayarlanabilir sırt destekleri ve daha fazlasını içerir.

Ancak bu ucuz olmayacak. Her sandalyenin perakende satışının 400 $ civarında olmasını bekleniyor. Bugün, 12 Ağustos 2020’de satışa başlıyorlar ve bunları Secretlab’ın sitesinde bulabilirsiniz.

Bu sandalyelerdeki ince tasarımı beğendin mi, yoksa hayattan daha büyük görüntüleri mi tercih edersin? League of Legends oyun koltuğunuzda hangi şampiyonları istersiniz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments