1. Anasayfa
  2. VALORANT

ScreaM’in Valorant Hakkındaki Görüşleri

ScreaM’in Valorant Hakkındaki Görüşleri
0

Adil “ScreaM” Benrlitom olmanız bir FPS oyununu kolay bulmanız normaldir. Bunu tüm oyunseverler için “herkes için kolay” demek bambaşka bir hikaye anlamındadır.

Eski CSGO efsanesi ScreaM, son tweetinde Valorant geliştiricilerinin oyunun mekaniklerini karmaşıklaştırarak ileriye dönük; zorluğu artıracağını umduğunu, Valorant’ın gelecekteki güncellemeleri için umutlarını dile getirdi.

Belçikalı ScreaM ve yüzlerce Valorant profesyoneli, oyuna hükmetmek için gerekli mekanik beceriler gerektiren; inanılmaz bir standart belirleyen bir oyun olan CSGO‘dan geliyor; bundan ötürü Riot Valorant’ı onu taktiksel bir nişancı yapmak için tasarladığında, oyuncular beceri tavanı için yüksek beklenti içine girmişlerdi. Ama haziran ayından bu yana görülen o ki beceri gerektirmeyen bir oyun içindeler. Ancak valorant yamaları ile ne zaman taktiksel mekaniklerimizi ölçecek bir oyun olacak göreceğiz.

ScreaM’in Valorant için görüşlerinde Valorant’ta bir oyuncunun mekaniklere aşikar olmadan nasıl başarılı olabileceği bir gerçek. Oyunun taktiksel bir nişancı olmaktan uzak olduğuna ikna etmek yeterli olmasa da; gelen şikayetler dikkate alındığında bir sonraki yamanın oyunu dengelemesini umuluyor.

https://esporgazetesi.com/alliance-valorant-takimini-duyurdu/

Riot Games’in en güzel özelliği oyun için gelen dönütlere dönük olarak oyuna anında yansıtması oldu. Bunu en iyi şekilde yaptığını bilen sadece ScreaM değil; birçok topluluk üyesi tarafından birçok kez dile gitirildi. oyundaki temsilci yeteneklerinin takım içinde destekleyici olmaktan çok saldırgan olduğunu düşündükleri bir sorunu gündeme getirdiler. Valorant 2.02 yaması ile oyunun mekanikleri için neler yapılacak.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments