1. Anasayfa
  2. LoL

Red Bull Solo Q 2020 Şampiyonu Belli Oldu

Red Bull Solo Q 2020 Şampiyonu Belli Oldu
0

Türkiye’nin en iyi oyuncularını bir araya getiren ‘1v1’ League of Legends turnuvası Red Bull Solo Q ’da 8 düellocu Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele etti. Büyülü bir atmosfere sahip Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen turnuvada rakiplerini bir bir geçen Berkay “Kazing” Özyurt Türkiye şampiyonu oldu. 8 büyük League of Legends yayıncısı arasından ise Asım Cihat “fabFabulous” Karakaya Vadi’nin Ustası unvanının sahibi olmayı başardı.

Türkiye’nin en iyi düellocularının yarıştığı ‘1v1’ League of Legends turnuvası RedBull Solo Q 2020 şampiyonunu buldu. Eleme etaplarında başarılı olan en iyi 8 oyuncu, Esma Sultan Yalısı’nda Audi ve Monster Gaming Notebook partnerliğinde gerçekleştirilen RedBull Solo Q finalinde Türkiye şampiyonu olmak için mücadele etti. İstanbul’un en güzel manzaralarından birisine ev sahipliği yapan alanda nefes kesen mücadeleler gerçekleşti. Kıyasıya mücadelede rakiplerine üstünlük sağlayan Berkay “Kazing” Özyurt Türkiye şampiyonu oldu.

redbull solo q 2
default

Esma Sultan Yalısı’nda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen Red Bull Solo Q’yu kazanmayı başaran Berkay Özyurt ‘’Turnuva İstanbul Boğazı’nın en güzel manzarasına sahip, muhteşem bir atmosferde gerçekleştirildi. İlk defa böyle bir turnuvaya katıldım. Bunun heyecanı vardı üstümde. Çok güzel bir etkinlikti, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Rakiplerimi tebrik ediyorum. Çok mutluyum, birçok duyguyu aynı anda yaşıyorum.’’ açıklamasında bulundu.

fabfabulous

Vadi’nin Ustası: Asım Cihat “fabFabulous” Karakaya

Ekim ayı boyunca Red Bull Türkiye Twitch kanalında Türkiye’nin en büyük League of Legends yayıncıları arasında yer alan 8 büyük yayıncının yarıştığı Red Bull Solo Q: Vadi’nin Ustaları’nda da şampiyon belli oldu. Ünlü yayıncı Asım Cihat “fabFabulous” Karakaya rakiplerini geçerek Vadi’nin Ustası unvanının sahibi oldu.

Türkiye’nin en iyi düellocusunun belirlendiği Red Bull Solo Q Türkiye Finali www.twitch.tv/RedBullTR adresinden tekrar izlenebiliyor.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments