1. Anasayfa
  2. Diğer

Eylül Ayında PUBG PS Plus’a Geliyor

Eylül Ayında PUBG PS Plus’a Geliyor
0

PlayStation Plus Ağustos ayında Fall Guys:Ultimate Knockout ücretsiz olarak bizlere sunmuştu.Eylül ayında bizlere sunacağı iki oyun ise belli oldu. Bunlar PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) ve Street Fighter V.

PlayStation, resmi Twitter hesabından Eylül ayındaki ücretsiz oyun sürümleriyle ilgili resmi duyuruyu yaptı ve ayrıca PUBG’nin yanında Street Fighter 5 olacağını da açıkladı. Önceki Street Fighter oyunlarında oynamayanlar için açıklama şöyle: “Yeni rakipler ve ikonik dünya savaşçıları, Capcom’un inanılmaz derecede vahşi dövüşçüsü ve efsanevi Street Fighter serisinin en son girişi olan Street Fighter V’de meydan okuyor! Çeşitli tek oyunculu modlarda becerilerinizi geliştirin, ardından dünyanın en iyi savaşçılarını yenmek için gerekenlere sahip olduğunuzu kanıtlayın çevrimiçi maçlarda! “

PS Plus kısa süre önce, Mediatonic’in unvanının abonelik hizmetinin tarihindeki en büyük PS Plus lansmanı haline geldiği Fall Guys’ı piyasaya sürdü. Bir OG battle royale oyununun ringe adım atması ve bu başarının bir kısmını kendisi için almak istemesine şaşmamalı. PUBG, rekabetçi bir e-spor seçeneği olmaya devam ederken, PS Plus’ın oyunu piyasaya sürülmesi, oyunculara neler kaçırdıklarını hatırlatabilir.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments