1. Anasayfa
  2. VALORANT

Nitr0, 100 Thieves ile Valorant’a Geçiş Yaptı

Nitr0, 100 Thieves ile Valorant’a Geçiş Yaptı
0

Nick ‘nitr0’ Cannella, CS: GO sahnesinden ayrıldıktan iki hafta sonra birçok CS: GO oyuncusu gibi Valorant’a geçiş yaptı, çünkü yetenekli oyuncunun yakın arkadaşı Hiko; 100 Thieves’ın takım kaptanı ve kadroyu güçlendirmek için kendisi gibi CS: GO profesyonel oyuncuyu Valorant ekibine kattı.

nitr0, Team Liquid’in CS: GO kadrosunun en önemli parçasıydı. 2015’in başından Ağustos 2020 yılına kadar üyesi olduğu Team Liquid’in CS: GO takımının ihtiyaç duyduğu her kadrsounda yer aldı. Son yıllarında ise oyun içi lideri olarak biliniyordu.

Liderliği altında Team Liquid, 1 milyon ABD doları değerinde ödül veren IEM Grand Slam de dahil olmak üzere sekiz turnuva kazanarak 2019’da en üst sıradaki CS: GO takımı oldular.

Nitr0, harika bir oyun içi lider olmasının yanı sıra, ekibinin ihtiyaçlarına göre uyarlanarak çeşitli roller üstlenebilen mükemmel bir çok yönlü oyuncu olmasıyla da tanınır.

100 Thieves için Taze Kan: nitr0

100 Thieves, yeniden yapılanmanın bir parçası olarak, eski PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) profesyonelleri Keane “Valliate” Alonso, Zachary “Saygıdeğer” Roach, Diondre “YaBoiDre” Bond ve Alfred “Pride” Choi’yi Valorant piyasasına girdiler.

Zor günler geçiren 100 Thieves için de daha iyi bir zaman olamazdı. Ekip, PUBG tabanlı Valorant takımı için Spencer ‘Hiko’ Martin kaptanlığında mücade ediyor. En son Ignition Series etkinliği olan FaZe Clan Invitational’da 13-16. Sıraya düştüler.

https://esporgazetesi.com/100-thieves-valoranta-hos-geldin/

İlk 100 Thieves Valorant kadrosunun kötü olmasının açık nedenlerinden birisi. Hiko’nun takım kaptanı olmasına rağmen, takımda kendisine kimin katılacağı konusunda söz sahibi olmasına izin verilmemiş olmasıdır.

Yükselme dönemine girmek için nitr0 ve Hiko’dan daha iyi bir ikili olamaz. İkisi, CS: GO’da geçmişleri sağlan bir birliktelikleri var.

Ancak şimdi Valorant kadrosunun başrolünü üstlenen iki eski CS: GO ağır topuyla, 100 Thieves‘ın akıllanıp nitro ve Hiko’ya istedikleri takımı kurma özgürlüğü vermesi bekleniyor.

Nitr0’ın gelişi artık bitmiş bir anlaşma olduğuna göre, Ignition serisindeki 100 Thieves servetini değiştirip onları Valorant güç merkezi hayranlarının umduğu Valorant güç merkezi haline getirmenin yeterli olup olmadığını izlemek ve görmek çok ilginç olacak.

https://esporgazetesi.com/ilk-yari-finalist-5-ronin/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments