1. Anasayfa
  2. Espor

Fnatic’te Bir Türk: Yasin “Nisqy” Dinçer

Fnatic’te Bir Türk: Yasin “Nisqy” Dinçer
Nisqy
0

Esportmaniacos ekibine yakın kaynaklara göre Fnatic, Cloud9 ‘un Türk asıllı Belçikalı orta koridor oyuncusu Yasin ” Nisqy ” Dinçer ile sözlü olarak anlaşmaya vardı. Transfer süreci, Free Agency periyodunun başlangıcı olan 16 Kasım tarihinden önce resmi olarak sonuçlandırılamaz.

Nisqy Avrupa’ya Dönüyor ve Nemesis’in Koltuğuna Oturuyor

ICYMI:

Nisqy, 2016 yılında Fnatic Akademi takımının orta koridor oyuncusuydu. Aradan geçen dört yılın ardından Türk asıllı Belçikalı başarılı orta koridor bu kez, LCS serüvenini sonlandırıp, Avrupa sahnesine tekrar dönerek Nemesis’in koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Yılın ilk sezonunu Cloud9 bünyesinde LCS şampiyonluğuyla taçlandıran Nisqy için yılın ikinci yarısı tam anlamıyla felaket gibi geçti. TSM karşısından 3-1 mağlup ayrılarak yılın ikinci yarısını 4. sırada bitirerek ne yazık ki Worlds Şampiyonası biletini kazanamayan başarılı oyuncu, Worlds iddiasını bu sene çeyrek finallerde Suning karşısından mağlup ayrılan ve turnuvada etkili performansıyla öne çıkan Fnatic ekibi bünyesinde sürdürecek.

Önerilen İçerik: Valorant’ta Fps Değerinizi Artıracak Önemli Püf Noktalar

Kariyerinin başlarında League of Legends sahnesine orta koridor oyuncusu olarak giren Perkz, 2020 yılı LEC Kış Mevsiminde Caps ile koridor değişikliğine giderek bir süreliğine eski rolüne geri dönmüştü. Cloud9 ile sözlü anlaşmaya varan Hırvat oyuncunun, LCS ekibinin orta koridorunu devralacağı tahmin ediliyor. Bunun haricinde Fnatic ile henüz kontratı devam eden Nemesis’in geleceği belirsizliğini koruyor ancak muhtemelen kendisini LCS sahnesinde göreceğiz.

https://esporgazetesi.com/neymar-jr-twitchten-banlandi/

Transfer sürecinin, Free Agency döneminin başlangıcı olan 16 Kasım tarihinden önce resmi olarak sonuçlandırılamaz. Bahsi geçen transfer süreçlerinin sözlü olarak anlaşmaya varıldığını hatırlatmakta fayda var !

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments