1. Anasayfa
  2. VALORANT

Ninja 100 Thieves Valorant Kadrosuna Katılıyor Olabilir

Ninja 100 Thieves Valorant Kadrosuna Katılıyor Olabilir
0

Tyler “Ninja” Blevins, espor ve oyun dünyasının en büyük ve en rekabetçi sporcularından biri. İster Fortnite maçlarında yoluna devam ediyor ister Twitch Rivals yarışmalarında yarışıyor olsun, Ninja cüretkar beceriyi karizma ve eğlenceyle birleştiriyor. Şimdi ise 100 Thives kadrosuna katılması hakkında spekülasyonlar mevcut.

Tyler, yayın platformu Facebook Gaming ile işbirliği yaptığında Mixer sözleşmesinden çıkarıldığından, henüz geleceğinde neler yapacağını bizlere açıklamadı.

https://esporgazetesi.com/blast-valorant-ignition-series-detaylari-belli-oldu/
Valorant

100 Thieves, 4 Haziran’da Spencer “Hiko” Martin‘i ile anlaşma imzalayarak Valorant’a katıldı.Üç oyuncuyu Counter-Strike: Global Offensive orijinal kadrolarından çıkararak, o zamandan beri Nick “nitr0” Cannella‘yı ve tartışmalı eski oyuncu Joshua “çelik” Nissan‘ı aldılar. Takımda iki boş yer kaldı, 100 Thieves, şu ana kadar sahip oldukları üçlü ile birlikte birçok oyuncuyu deniyor, biri Ninja gibi görünüyor.

Ninja, yukarıdaki videoda görülebilen 100 Thieves Hiko ile takım halinde çalışıyor ve eski CS: GO oyuncusu, Twitch yayınında Ninja’nın profesyonel kadroya katılacağını ima etti.

Birçok kişi bunu bir tanıtım olduğunu düşünseler de, Ninja‘nın çok sayıda oyun üzerindeki yeteneği unutulmamalıdır. Hem H1Z1 hem de Fortnite savaş kraliyetlerinde profesyonel bir oyuncuydu ve daha önce Cloud9, Team Liquid, Renegades, Evil Geniuses‘da yer almıştı.

Bununla birlikte, bunların hepsi, yıllar boyunca bizi pek çok ‘haksız’ dedikodulara yönlendiren tipik bir espor olayı olabilir.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments