1. Anasayfa
  2. CS:GO

NaVi BLAST Premier Global Final 2020 Şampiyonu Oldu

NaVi BLAST Premier Global Final 2020 Şampiyonu Oldu
0

NaVi, 1.000.000$ ödül havuzlu turnuvanın şampiyonu oldu. CS:GO‘nun enlerinden 8 takımın davet edildiği turnuvada şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele yaşandı. Yarı finale kadar kayıpsız gelen bir Vitality, yarı finalde Astralis ile karşılaşarak 2-1 mağlup oldu ve direk finalist olma şansını kaybetti. Böylece Vitality Lower Bracket’tan gelecek takımın merakıyla bekleyişe geçti.

Diğer tarafta turnuvanın favori takımlarından NaVi henüz çıktığı ilk karşılaşmada Team Liquid ekibine karşı 2-0 kaybederek turnuvaya Lower Bracket‘tan devam etmek zorunda kaldı. Lower Bracket’ta istediği performansı sergileyen Natus Vincere, yarı finalde Vitality’nin rakibi olmayı başardı.

Belki de turnuvanın en heyecanlı maçını izlediğimiz NaVi vs Vitality karşılaşmasında gülen taraf s1mple’ın üstün gayretiyle Natus Vincere oldu. Vitality ekibini 2-1 mağlup eden Natus Vincere, Astralis’in karşısında BLAST Premier Global Final 2020’de şampiyonluk karşılaşmasına çıkmaya hak kazandı.

Final karşılaşmasına geçtiğimizde NaVi, Nuke haritasını pickledi. Astralis ise en başarılı haritası olan infernoyu seçti. Nuke haritasında NaVi’nin gösterdiği üstün performans, Astralis’e karşı 16-12’lik bir galibiyet getirdi. Astralis’in seçtiği İnferno haritasında ise işler haritayı pickleyen için hiç yolunda gitmiyor gibi görünüyordu. Astralis, İnfernoda istediği performansı gösteremeyince Natus Vincere hata kabul etmedi ve şampiyonluğa uzanan inferno haritasını 16-5 kazanmayı başardı.

Kıyasıya geçen müthiş BLAST Premier Global Final 2020’de gülen taraf NaVi oldu ve 600.000$’ı hanesine yazdırdı.

BLAST Premier Global Final 2020’de kim kaç para kazandı?

  1. russia flag NaVi 600.000$
  2. DK Astralis 200.000$
  3. france flag Team Vitality 80.000$
  4. US Team Liquid 50.000$

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments