1. Anasayfa
  2. CS:GO

MIBR’de İkinci Yaprak Dökümü Yaşanıyor

MIBR’de İkinci Yaprak Dökümü Yaşanıyor
Yaprak dökümü MIBR
0

Yakın zamanda ayrılıklarla ve anlaşmazlıklarla gündeme gelen MIBR takımında bütün oyuncular yedeğe çekildi. Yakın zamanda bu takımda yine böyle bir yaprak dökümü söz konusuydu.

İlk Ayrılık kNgV’den Geldi!

MIBR oyuncusu Vito “⁠kNgV-⁠” Giuseppe, yedek kulübesine taşınmasını istediğini açıkladı. Twitter üzerinden Twitlonger gönderisinde şu açıklamalarda bulundu;

“Toplu ve bireysel performanslarımızı göz ardı edemem ve bir sözleşme yenilemesi için yüzde 75’lik bir devalüasyonu kabul edemem,” .”Bu, doğru olduğuna inandığım şeye aykırı.

“Bazen hayatta işler planlandığı gibi gitmez ama belki de kazanan bir takımın kaderi budur. Bunun için ve başka nedenlerle, kendimin yedeğe çekilmek istediğimi takıma bildirdim cogu, LUCAS1 ve HEN1 ile altı oyunculu bir projem olduğunu bildiriyorum. “

Ardından Taco’dan Ayrılık Haberi Geldi!

25 yaşındaki MIBR oyuncusu Epitacio “taco” de Melo Twitter’da “Bu hafta takımla olan sözleşmemden çıkabildim” diye yazdı. “Bir sonraki sözleşmeyi imzalamaya hazırım!”

Baserush‘un yakın tarihli bir raporuna göre, Olavo “⁠chucky Nap” Napoleão tarafından çalıştırılacak ve dead tarafından yönetilecek olan Brezilya takımı, yakın zamanda mevcut kadrolarını FunPlus Phoenix‘e satmak için bir anlaşmaya varan GODSENT ile görüşmelerde bulunuyor.

Günün Son Ayrılığı trk’den Geldi!

Gözler ise MIBR kadrosunda kalan tek oyuncu olan 25 yaşındaki Alencar “⁠trk⁠” Rossato‘e döndü. Oyuncu kendi isteğiyle kuruluş ile konuşarak yedeğe çekildiğini twitter üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Yakın zamanda oynanacak olan BLAST Premier: Spring 2021‘e nasıl bir değişiklik yapıp katılacakları ise merak konusu. Cybersport.pl ve Fraglider‘ın yakın tarihli bir raporuna göre, MIBR yönetimi Kuzey Amerika(Brazilya) organizasyonu olan BOOM ile ilgileniyorlar.

Opera Anlik Goruntu 2021 01 09 155909 www.hltv .org

https://esporgazetesi.com/mibrde-yaprak-dokumu-fallen-da-ayrilacagini-duyurdu/
MIBR
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments