1. Anasayfa
  2. Röportaj

Mehmet Yağız “cNed” İpek Sorgu Odasında!

Mehmet Yağız “cNed” İpek Sorgu Odasında!
0

Diğer profesyonel oyuncular gibi cNed’te Valorant’ın çıkışıyla birlikte tercihini Riot Games’ten yana kullanan kişilerden. Doğru seçimi yapmış olmalı ki cNed’in adını neredeyse herkes Valorant ile birlikte duydu. Peki, cNed neden bir anda bu kadar sevildi?

Oyundaki Jett ajanıyla kendi tarzını harmanlayan cNed, biz espor izleyicilerini kendine hayran bıraktı. Hatta oyun tarzı o kadar sevildi ki ülkenin çoğu normal Valorant oyuncusu tercihini oynamayı sevdiği ajandan değil de Jett’ten yana kullanıyordu.Bu da istatistiklerde ülkemizde en çok oynanan ajanın Jett olmasında bir etkendi.

cNed’in yeni takımı belli oldu!

Bu haftaki sorgu odası konuğumuz Mehmet Yağız “cNed” İpek, instagram takipçilerimizden gelen 250+ sorunun aralarından seçtiğimiz 10 tanesini cevapladı. İşte cevaplar;


1) Sence cNed dışında Türkiye’deki en iyi Jett oyuncusu kim? @merttisk

“Russ”


2) Valorant’a gelmesini istediğin bir mekanik var mı? @ozg._.r

“Gelmesini istediğim değil ama kalkmasını istediğim mekanik kesinlikle koşarak vurmak. Onun dışında oyun gayet iyi ilerliyor.”


3) Şu ana kadar en iyi anlaştığı takım arkadaşın kim? @efezinn

“Nolpenki’den vakk”


4) Espor kariyerinde en heyecanlandığın maç hangisiydi? @emretrnglu

“Eğer Twitch Rivals final maçını e-spor kariyerinden sayarsak, o maçı söylerdim.”


5) Avrupa’da kök söktürecek bir takım kuracak olsan bu takımda kimler olurdu? @godsentyoungsters

“ANGE1, ScreaM, nAts, ardiis, zyppan”


6)  Valorant’ta diğer espor dallarına göre daha başarılı olmanın sebebini neye bağlıyorsun? @doganrip

“Oyunun birkaç oyunun karışımı olması ve benim o oyunlarda zamanında çok vakit geçirmem. Aynı zamanda oyuna artık daha çok vakit ayırabiliyorum.”


7) Red Bull sporcusu olmak sana ne gibi avantajlar ve dezavantajlar kazandırdı? @krl.kadir

“Red Bull gibi bir markanın kanatları altında olmak bir prestij olmasının yanında insanın içinde başardım hissi de uyandırıyor. Kendine güvenin artıyor ve arkanda dev bir kadronun olduğunu bilmek rahat hissettiriyor. Dezavantajı pek yok, yalnızca şapka takan bir insan değildim, Red Bull sağ olsun bunları da öğrenmiş olduk.”


8) Türkiye’de hile kullanan profesyonel oyuncular olduğu iddia ediliyor, bu konu hakkında ne düşünüyorsun? @mehmetaaakif

“Sadece Türkiye’de değil Dünya genelinde de hile kullanan profesyonel oyuncular olduğunu düşünüyorum.Benim hep yayınlarımda kullandığım bir cümle vardır. Herkesin hile olma potansiyeli var. Çünkü şu an LAN turnuvalar yapılmıyor herkes evinden oynuyor ve vanguardında açıklar var. Bu ben olsam bile herkesin hile olma potansiyeli var.”


9) Sence Valorant en iyi fps oyunu mu? Eğer değilse en iyi olmak için neler değişmeli? @karacabens

“En iyi fps oyunu kişiden kişiye göre değişen bir şey. Bana göre şu an en iyi fps oyunu değil daha çok geliştirilmesi gereken şey var ama zaman içinde çoğu kişi için en iyi fps oyunu olacaktır”


10) Ailen esporcu olmak istemeni nasıl karşıladı? Akademik hayatın bundan nasıl etkilendi? @emirevcl

“Zaten ailem için bu belli bir şeydi. Bu kadar bilgisayar başında vakit geçirmemden sonra normal karşıladılar ve desteklediler. Akademik hayatıma da biraz zorda olsa devam etmeye çalışıyorum.”


Mehmet Yağız “cNed” İpek’e röportaj teklifimizi kabul ettiği için Espor Gazetesi olarak teşekkür eder, espor kariyerinde başarılar dileriz.

https://esporgazetesi.com/cned-in-valorant-oyun-ayarlari/

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments