1. Anasayfa
  2. LoL

TCL ‘de LEC Rüzgarları Esiyor

TCL ‘de LEC Rüzgarları Esiyor
0

Ligimizin son şampiyonu SuperMassive üst koridoru İrfan ” Armut ” Berk Tükek an itibari ile, Lec takımlarının gözdesi durumunda. Kaynaklardan gelen bilgiye göre League of Legends European Championship (LEC) takımı MAD Lions’ın SuperMassive üst koridor oyuncusu İrfan ” Armut ” Berk Tükek ve Movistar Riders ormancısı Javier “Elyoya” Prades ile anlaşmalarını sonuçlandırma sürecinde.

Bu reklam alanını aktif et!

Hiçbir anlaşma, League of Legends” free agency” döneminin dünya çapında açıldığı gün olan 16 Kasım’dan önce resmi olarak tamamlanamaz. Ancak, imzalandıklarında Armut ve Elyoya, MAD Lions’ın üst koridor oyuncusu Andrei “Orome” Popa ve ormancı Zhiqiang “Shad0w” Zhao’nun yerini alacak. Kaynaklardan gelen bilgiler, sözleşmeleri sırasıyla 2022 ve 2021 sezonlarının sonuna kadar sürecek olan Orome ve Shad0w’un, potansiyel takımlar için satın alma pazarında satışa sunulacağı yönünde.

o1602766750152601

Haberler; Worlds Şampiyonası’nın play-in aşamalarında Mad Lions’un, Suppermassive’e karşı 2-1 yenildiği maçtan sonra gelmeye başladı. Supermassive grup aşamalarına çıkamamış olsa da Armut , Mad Lions maçında Orome ve Shad0w ‘a karşı takdire şayan bir performans segilemişti.

Ayrıca Armut, Twitch üzerinden yaptığı canlı yayında takım ismi vermeden “herhangi bir” LEC takımı ile anlaştığını belirtti.

Mad Lions

download 1

Bu sene G2 Esports, Rogue ve Fnatic olmak üzere dört Avrupa takımı direkt olarak grup aşamalarında başlarken Mad Lions play-in aşamalarında elenerek grup aşamalarına katılamayan tek Avrupa takımı olmuştu.

2020 sezonuda ekip beklentileri aşan bir şekilde takımın orta koridoru Humanoid’in yanına getirdiği “Orome”, “Shad0w”, “Carzzy” ve “Kaiser” den oluşan dört genç oyunculu kadroyu Worlds Şampiyonasına taşımayı başardı. Ayrıca Mad Lions yaz mevsiminde G2 Esports ‘u yenerek bir galibiyet farkla sezonu Rogue ‘nin arkasında ikinci sırada bitirdi. Çabalarından dolayı ormancı “Shad0w”, LEC All-Pro first-team jungler seçildi. Ne yazık ki Play-offlarda ve ardından Worlds play-in aşamalarında bu başarıyı sürdüremedi.

https://esporgazetesi.com/valorant-1-11-yamasi-ertelendi/

Amatör sahnede Elyoya, SuperLiga Orange İspanya Avrupa Bölge Ligi’nde Movistar’da bir yıldız yılı geçirdi. Movistar ilk olarak yurt içinde yer aldı ve 2020 European Masters Summer ana etkinliğinde kendine bir yer kazandı. Ekip, birçok analistin tahmin ettiğinden çok daha düşük bir sonuçla 9.-11. sırayı aldı.

Mad Lions ayrıca 2017 Ekim ayından beri koçluk görevinde bulunan Peter Dun ‘un ayrılmasının ardından offseason döneminde koçluk kadrosunu da geliştirmeyi hedefliyor. Takım halen daha James “Mac” MacCormack ve yardımcı antrenör Christophe “Kaas” van Oudheusden ile yollarına devam ediyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments