1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’da Killjoy’un Yapabileceği Bug Bulundu

Valorant’da Killjoy’un Yapabileceği Bug Bulundu
0

Valorant‘taki Alman teknoloji meraklısı ajan Killjoy ‘un piyasaya sürülmesinden bu yana birkaç ay geçti ancak bazı oyun bozan buglarhala Riot’un taktik nişancısının oyuncu tabanına musallat olmaya devam ediyor gibi görünüyor.

Geçmişte Killjoy ile ilgili birkaç hata ortaya çıkmış olsa da, Riot’un bunları düzeltmesi uzun sürmedi. Bununla birlikte, Reddit kullanıcısı u / LingerALittleLonger tarafından platformdaki bir gönderi aracılığıyla açıklandığı gibi, Killjoy’un Nanoswarm bombasını kullanan belirli bir bug, Valorant 2.01 yaması gelmesine rağmen düzeltilmedi. Birçok oyuncu, bu bug sonra hatanın Killjoy’un ilk sürümünden bu yana var olduğunu iddia ediyor.

Yukarıdaki videodan da görebileceğiniz gibi oyuncular, Nanoswarm bombasını Haven haritasında bomba kurma alanındaki kutuların arkasına yerleştirerek bir raund daha üstünlük sağlayabilir. Nanoswarm yerleştirildikten sonra imha edilemez ve bombayı imha eden oyuncuyu kolay bir şekilde öldürmek için istendiğinde etkinleştirilebilir.

Artık bu sorun gün ışığına çıktığı için, taraftarlar Riot Games’in önümüzdeki birkaç gün içinde bu ezber bozan bug’ı düzeltmek için bir yama göndermesini bekliyor olacak.

https://esporgazetesi.com/ilk-kez-ea-play-alacaklara-%80-indirim/
EA
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments