1. Anasayfa
  2. Diğer

Injustice: Gods Among Us Ücretsiz Oldu

Injustice: Gods Among Us Ücretsiz Oldu
0

WB Games, Xbox One, PlayStation 4 ve PC sahiplerinin şu anda Injustice: Gods Among Us’u indirip kütüphanelerinde kalabileceğini duyurdu.

Oyunu kütüphanenize eklemek için 25 Haziran‘dan önce Microsoft Store,PlayStation Store ve Steam üzerinden oyunu alabilirsiniz.

Xbox One sahiplerinin, oyunun Xbox 360 geriye dönük uyumlu sürümünü aldıklarına dikkat edilmelidirler.

PlayStation 4 ve PC oyuncuları altı ek oynanabilir karakter, 30’dan fazla yeni görünüm ve 60 yeni S.T.A.R. Labs görevleri içeren Ultimate Edition’ıma sahip olurlar.

injustice gods among us

Injustice: Gods Among Us Nedir?

Mortal Kombat’ın geliştiricisi olan NetherRealm Stuidos, bizleri şaşırtarak yeni bir Mortal Kombat yerine bir DC oyunu geliştirmiştir.Ödüllü dövüş oyunumuz bizleri farklı bir senaryo içerisine sürüklüyor.

Superman‘in paralel evrende kötü olmuş haliyle baş etmeye çalışıyoruz. Paralel evrendeki tüm kontrolü eline geçirmiş olan kişi Superman olduğundan işimiz biraz zor. Hikaye anlatımı boyunca karakterler arası geçişler yapıyoruz, tıpkı Mortal Kombat‘ta olduğu gibi.Hikaye modunda ilerledikçe kullandığımız karakterler değişiyor. Dövüşler sırasında da o karakterlerin mini oyunlarına tanıklık edebiliyoruz. Bu mini oyunlar dövüşlere her ne kadar içerik sağlasa da, oynarken sizler de göreceksiniz, birbirini tekrar ediyor.

Hikaye modunu iyice kavrayıp, zevkini çıkararak bitirdikten sonra bir karakterin kostümüne ulaşıyorsunuz. Yani her oyunu bitirdiğinizde bu olay gerçekleşiyor. Aynı hikayeyi yüzlerce defa bitirmek artık ne kadar zevk verir orasını bilemeyeceğim. Eğer oyunu defalarca bitirmeden kostüm açmak istiyorsanız, farklı yollar da mevcut.Hikaye modunun haricinde eğitim yapabileceğimiz bir mod, arkadaşımızla dövüşebileceğimiz versus modu ve S.T.A.R.S Labs modu bulunuyor.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments