1. Anasayfa
  2. CS:GO

IEM New York: EU Finalinin Adı: OG vs. FaZe

IEM New York: EU Finalinin Adı: OG vs. FaZe
0

Geçtiğimiz salı günü başlayan 140.000$‘lık ödül havuzuna sahip IEM New York: EU finalinin adı belli oldu. Finalde, turnuvada mağlubiyet bile almadan finale kalan OG Esports ve tek mağlubiyetlerini OG‘ye karşı alan FaZe Clan karşılaşacak.

Ekran Goruntusu 40

Turnuvaya B grubunun açılış maçında BIG‘e karşı 2-0’lık güzel bir galibiyetle başlayan OG Esports, grubun ikinci maçında FaZe‘i de 16:12 ve 16:11’lik skorla geçti. Yarı final koltuğuna fire vermeden direkt olarak oturan OG‘nin rakibi İsveç devi fnatic‘di. Zorlu maçta Avrupa ekibi ilk harita Train’de 16:13 galibiyetle ayrıldı. İkinci harita Inferno’yu ise İsveç ekibi 16:11 alarak maçı uzatmalara götürdü. Son harita Mirage’de de 16:9 galibiyetle ayrılan OG, final için rakibini beklemeye başladı.

Diğer finalist FaZe ise B grubunun açılış maçında Heroic‘i 16:11 ve 16:3’lük skorlarla rahat bir şekilde geçti. Gruptaki ikinci maçına favori olarak çıkan Avrupa karması FaZe Clan, beklenmedik bir şekilde OG Esports‘a Dust II’de 16:12 yenildi. İkinci harita Overpass’da ise ilk yarıyı 8:7 önde kapatmalarına rağmen 16:11 mağlup olan ekip işini üçüncü maça bıraktı. Gruptan çıkacak son takımı belirleyecek olan maçta ise BIG ile karşılaşan FaZe, Alman ekibini 16:9 ve 16:11’lik skorla geçerek adını yarı finallere yazdırmayı başardı.

Yarı final maçında Team Vitality ile karşılaşan FaZe Clan ekibi, 16:10 ve 16:14’lük skorlarla zor da olsa Fransa temsilcisini geçerek finalde OG Esports‘un rakibi oldu!

İki Avrupa karması takım bugün TSİ 17:00‘da karşılaşacak. Karşılaşma www.twitch.tv/esl_csgo adresinden canlı yayınlanacak.

Sizce kupayı hangi takım kaldıracak?

Yükleniyor ... Yükleniyor ...
https://esporgazetesi.com/nip-nawwk/

They still don't understand but soon they will!

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments