1. Anasayfa
  2. Diğer

Hearts of Iron IV ‘e Ege, Karadeniz ve Turkiye’yi Konu Alan Yeni DLC Geliyor

Hearts of Iron IV ‘e Ege, Karadeniz ve Turkiye’yi Konu Alan Yeni DLC Geliyor
0

Paradox Interactive ,2. Dünya Savaşı temalı oyunu olan Hearts of Iron IV için yayınlanacak yeni Battle for The Bosphorus isimli DLC paketini bugün duyurdu. Türkiye’ye özel odak ağacının da olacağı bu yeni DLC paketinde birçok yeni içerikler de yer alıyor.

https://esporgazetesi.com/tsmli-wardell-sizler-icin-operator-tricklerini-anlatiyor/

Ekim ayında çıkacak olan Battle for the Bosporus, Hearts of Iron 4 ‘ün Karadeniz ve Ege güçlerine odaklanan yeni bir ülke paketi olarak tanıtıldı.

DLC; Bulgaristan, Yunanistan ve Türkiye için özel yeni olayların ve kararların yanı sıra bu üç ülke için yeni müzik, 3D modelleme ve seslendirme içeriklerine sahip.

medium Hearts of Iron IV Battle for the Bosporus 3
Hearts of Iron IV :Battle for The Bosporus

Hearts of Iron IV :Battle for The Bosporus

E-postayla gönderilen bir basın bülteninde ayrıntılı olarak açıklanan Hearts of Iron IV:Battle for the Bosporus DLC paketinin özellikleri:

  • Bulgaristan’a özel ulusal odak ağacı: Bölünmüş bir ülkedeki grupları dengede tutun veya kaybedilen topraklari geri kazanın. Almanya ile olan tarihi ittifakı takip edip müttefiklere karşı savaşa girin veya özgür bir Bulgaristan için ayaklanarak Çar Boris üzerindeki Alman baskılarına direnin. Bulgaristan odak ağacının detaylı tanıtımı için tıklayınız.
  • Yunanistan’a özel ulusal odak ağacı: Siyasi bölünme nedeniyle ortaya çıkan Yunan tarafsızlığı darbeci Metaksas Rejimi tarafından sürdürülüyor. Baş muhafazakarların faşizme olan eğilimini takip edin veya Kral II. George’un önderiğinde Müttefiklerle güçlü ilişkiler kurun ve doğuda Yunan İmparatorluğu’nun ihtişamını geri kazanın. Yunanistan odak ağacının detaylı tanıtımı için tıklayınız.
  • Türkiye’ye özel ulusal odak ağacı: Son savaşta imparatorluğundan soyulmuş yeni Türkiye için ne gibi bir gelecek var? Kemalizm reformlarını devam ettirin ya da durdurun. Yeni bir bölgesel hizipte Balkanların koruyucusu olarak durun, padişahı tahta geri getirin veya yeni bir İslam devleti kurun. Türkiye odak ağacının detaylı tanıtımı için tıklayınız.
  • Yeni müzik parçaları.
  • Balkan ve Türk ordularına özel yeni 3D modellemeler.
  • Bulgaristan, Yunanistan ve Türkiye için benzersiz seslendirmeler içeriyor…

Hearts of Iron IV’ün Battle for the Bosporus DLC’si 15 Ekim’de yayınlanacak ve 9.99 $ / 7.19 £ / 9.99 € fiyatla satışa sunulacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments