1. Anasayfa
  2. Espor

Haftanın En İyi 3 Transferi

Haftanın En İyi 3 Transferi
0
image 5
Hades

İlk olarak 1907 Fenerbahçe espor transferi eski oyuncuları olan Hades’ i tekrardan renklerine kattı. Volkan ” Hades ” Dinçer geçtiğimiz sezon LDLC OL takımında oldukça iyi bir performans göstermişti. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşadı. Bu sezon Fenerbahçe ‘ de destek rolünde Japone olmasıda Hades için bir artı. Eski mevsimlerde beraber Fenerbahçe ‘ de oynamışlardı. Geçen mevsim şampiyonu Feberbahçe yaptığı bu transfer ile vadide istediğini alabilecek mi merakla bekliyoruz.

İkinci transfer haberi ise Beşiktaş cephesinden geliyor. Bildiğiniz üzere lige çok iyi başlayan ve yaklaşık altı hafta lider götüren Beşiktaş dört maçtır galibiyet yüzü göremiyor. Takıma katkı yapmak isteyen Beşiktaş üst koridora ligin tecrübeli oyuncusu olan Asım Cihat ” FabFabulous ” Karakaya ‘ yı transfer etti. Daha önce SuperMassive , Dark Passage ve son olarak Royal Youth takımında oynayacaktı fakat finansal sıkıntılar yaşamıştı takımı ve en kötü senesini geçirdi. Serbest oyuncu konumundaydı fakat Beşiktaş üst koridorda onu tercih etti. Bakalım bu mevsim istediği performansı gösterebilecek mi ?

image 4
image 6
Zergsting

Üçüncü transfer ise Galatasaray espordan geliyor. Ligde performanslarının çokta iyi olduğu söylenemez şuana kadar üç galibiyet yedi mağlubiyet ile sekizinci sıradalar takımda destek rolünde oynayan Tolerant ‘ın takımdan ayrılmasıyla destek rolüne bir isim aranıyordu. Takıma tecrübeli ve yetenekli iyi bir destek istiyordu taraftarlar. Galatasaray bu isteğe Onur ” Zergsting ” Ünalan ile cevap verdi. Bundan önce Galakticos , Dark Passage ve Fenerbahçe ‘de forma giymişti. Türkiye doğumlu 21 yaşındaki oyuncuya yeni kariyerinde başarılar dilerim. Galatasaray bu mevsim istediğini elde edebilecek mi hep beraber izliyeceğiz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments