1. Anasayfa
  2. Diğer

GTA 5 Epic Store’da Ücretsiz Oldu

GTA 5 Epic Store’da Ücretsiz Oldu
2

Bildiğiniz gibi Epic Games, her hafta oyunculara farklı oyunları bedava olarak vermeye devam ediyor. Genelde iki oyun verilse de dönem dönem bu sayının teke düştüğünü de görüyoruz. Geçen haftanın bedava oyunu Death Coming olmuştu.

Normalde bir hafta önceden, sonraki haftanın bedava oyunu açıklanırdı. Fakat geçen hafta Epic Games oyunu açıklamak yerine bir geri sayım başlatmıştı. Bedava verilecek oyun için ise sadece “gizemli” ibaresi kullanılmış. Bu da ister istemez bedava verilecek olan oyun için beklentileri bir hayli arttırdı.

Uzun zamandır her hafta oyunlar dağıtan platform, ilk defa böyle bir şey yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. İlk aşamada Game Pressure’ın haberinde bu oyunun GTA V olacağı iddia edilmiş, ardından da Epic Games Store’un sızdırdığı iddia edilen bir video paylaşmıştı.

epicgamesgizemlioyun

GTA 5 Epic Store’da Ücretsiz Oldu!

Söylentiler gerçek oldu. Epic Games Store, Grand Theft Auto V’i bir hafta boyunca bedavaya veriyor. Oyunu alırsanız sonsuza kadar kütüphanenizde kalıyor. Üstüne üstlük sadece hikaye modunu değil, online modu da oynayabiliyorsunuz. Premium Edition ile birlikte oyunculara oyun içi bir milyon dolar veriliyor, hesaba yatması 7-10 gün arasında sürebiliyor. Oyunu nasıl alacağınızı haberin devamından öğrenebilirsiniz.

gta5 alt

Bedava Grand Theft Auto V Nasıl Alınır?

Oyunu bedavaya alabilmek için öncelikle Epic Games Launcher’ı burada sağ üstten indirip bir Epic hesabına sahip olmanız gerekiyor. Mobildeyseniz sadece Epic’in sitesine giriş yaptıktan sonra da oyunu alabiliyorsunuz.

Oyunu almak için aynı zamanda Epic hesabınızda 2FA’i yani çift faktörlü doğrulamayı etkinleştirmeniz gerekiyor. Bunun için de telefon numaranızı hesabınıza ekliyorsunuz.

Epic hesabınızı açmanızın ardından Mağaza kısmında Grand Theft Auto V sayfasını göreceksiniz. Oraya tıklamanızın ardından “Yükle”ye basınca karşınıza sipariş ekranı çıkıyor. Ardından siparişinizi bedavaya vererek oyunu giriş yaptığınız hesaba bedava bir şekilde sonsuza kadar ekleyebiliyorsunuz. İyi eğlenceler diliyoruz

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
MANTIKLI
MANTIKLI
3 yıl önce

Site çöktü hayırlı olsun

Anonim
Anonim
3 yıl önce

Girilmiyor ki siteye