1. Anasayfa
  2. Espor

Ford Türkiye ile E-Rallycross Başlıyor

Ford Türkiye ile E-Rallycross Başlıyor
0

Formula1’i bizlere sevdiren ve kendisine “F1 Hastası” olarak nitelendiren Serhan ACAR‘ın sunumu ve yorumları canlı yayın boyunca bizler ile birlikte olacak.

18:00’da YouTube Kanalında Buluşalım

Simülasyon yarışçılarının dünyaca ünlü tercihi iRacing platformunda gerçekleşecek yarışı Serhan Acar’ın anlatımı ve Yiğit Tezcan’ın yorumları eşliğinde 22 Aralık Pazar günü saat 18.00’de YOUTUBE kanalından canlı olarak seyredebilir, bu muhteşem heyecana ortak olabilirsiniz!

Tüm dünyanın yükselen trendi e-spora verdiği destekle Ford Türkiye tarafından düzenlecek olan yarışa ülkemizi bir çok uluslarası arenada başarılarla temsil eden Castrol Ford Team Türkiye takımı; gerçek ralli pilotlarıyla pist ve simülasyon dünyasının önemli isimlerini karşı karşıya getiriliyor.

Castrol Ford Team Türkiye ralli pilotları Murat Bostancı, Ali Türkkan, Ümit Can Özdemir, Emre Hasbay ve Can Sarıhan; pist ve simülasyon dünyasından Sinan Koç, Emir Aşarı, Necati Akçay, Atakan Tarkan ve Ozan Ülkügil’in kıyasıya bir mücadele sergileyeceği yarışa hepiniz davetlisiniz.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Yarışı

“19 Mayıs Gençlik ve Spor Yarışı”, şampiyon ralli pilotları ile e-spor oyuncularını karşı karşıya getirmişti. Tüm yarış dijital, heyecan ise gerçek.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına özel yapılan yarışta Sim racing (sanal yarış) oyunlarının yer aldığı iRacing platformunda gerçekleşmişti. Castrol Ford Team ralli pilotları Murat Bostancı, Ali Türkkan, Ümit Can Özdemir, Emre Hasbay ve Can Sarıhan; e-spor oyuncuları Mervan Tepelioğlu, Buğra Akpınar, Atakan Tarkan, Ozan Ülkügil ve Emir Aşarı ile kıyasıya yarışı youtube kanalından ileyebilirsiniz.

E-Spor Heyecanı E-Rallycross Yarışı ile Devam Ediyor | #EvdeYarış

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments