1. Anasayfa
  2. VALORANT

First Strike Türkiye öncesi Mod-Z kimdir?

First Strike Türkiye öncesi Mod-Z kimdir?
0

3 Aralık’ta başlayacak First Strike Türkiye turnuvasına katılmaya hak kazanan takımlardan birisi de Mod-Z Valorant Takımı. Peki Mod-Z kimdir? Oyuncuları kimdir? Nasıl geçmişleri vardır, gelin bunlara yakından bakalım.

Mod-Z Esports’u Tanıyalım

2018 Şubat tarihinde E-spor’a adım atan takımımız Salih Dursun başkanlığında, Bora İğcı tarafından yönetilmektedir. Aktif olarak Zula, Pubg, Pubg Mobile, Cs:Go, Fifa, F1 ve Nba oyunlarında aktif olarak turnuvalarda boy gösteren Mod Z 6 kasım 2020 tarihinde Valorant arenasınada katıldıklarını açıkladılar. En büyük amacımız bu sektörde onurlu, disiplinli oyuncular yetiştirmek ve Türkiye’yi en iyi şekilde uluslararası turnuvularda temsil etme amaçlarını en iyi şekilde sürdürmektedirler.

Mod-Z First Strike Maceresı

First Strike Türkiye Büyük Finallere kalmak için turnuvaya #2 eleme turundan başlasalar bile istedikleri başarıyı elde edemediler ve ekip #2 elemelerinde son 16 maçında fastPlay Wildcats takımına 1-0 yenilerek elenmişti.

Büyük Fianller hedeflerinden vazgeçmeyen Mod-Z; Valorant First Strike #3 elemeleirne de katıldılar. Turnuvada ki ilk maçlarını hükmen galibiyet alarak başladılar ve sonrasında yaptıkları 6 maçıda kazanrak şampiyon olarak büyük Finallere kaldı.

first strike odul

Büyük Finallerde Türkiye’de en iyi 8 takım arasında 03 Aralık tarihinde düzenlenecek ve maddi anlamda 400.000 TL ödül havuzlu büyük bir ödül için yarışacaklar.

Valorant Takım Oyuncuları

  • mean
  • Deadlnk
  • Draven
  • cacan
  • duhax

Valorant First Strike Büyük finallerinde; Türkiye’nin en iyisi olmak için yarışacak olan ModZ ekibine ESPORGAZETESİ olarak başarılar diliyoruz.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments