1. Anasayfa
  2. VALORANT

First Strike Türkiye 1. Eleme Finalin Adı Belli Oldu

First Strike Türkiye 1. Eleme Finalin Adı Belli Oldu
0

Riot Games‘in Dünya’da bölge bölge düzenlediği First Strike turnuvasının First Strike Türkiye ’deki elemelerinin birincisi 22 Ekim günü başlamıştı. İlk elemeye toplam 54 takım katıldı ve çeyrek final mücadelerine kadar tüm maçlar Best Of 1 formatında oynandı. Yarı final ve final maçlarının Best Of 3 formatında oynandığı turnuvada finale çıkan iki takım da belli oldu.

Bugün (26 Ekim) çeyrek finalde come next takımını 2-0 yenen Anatolia Esports. Ve Heavy Damage e-Sports takımını 2-0 yenen BBL Esports takımı yarı finalde karşı karşıya geldi.
Ascent ve Bind haritalarında oynanan yarı final maçında Anatolia Esports takımını 13-3 ve 13-10 yenen BBL Esports First Strike Türkiye 1.Eleme turnuvasının finaline çıkan ilk takım oldu.

Ayrıca çeyrek finalde Futbolist Esports takımını 2-0 yenen OXYGEN Esports. Ve PARA LAZIM takımını 2-1 yenen HaZe Clan takımı yarı finalde karşı karşıya gelen diğer iki takımdı.
Ascent, Split ve Bind haritalarında oynanan yarı final maçında HaZe Clan takımını 11-13, 13-2 ve 13-4 yenen OXYGEN Esports, First Strike Türkiye 1.Eleme turnuvasının finaline çıkan diğer takım oldu.

İlk haritadaki oynanan karakterler ve istatistikleri şu şekilde ;

oxygen esports vs haze clan 1.harita

İkinci haritadaki oynanan karakterler ve istatistikleri şu şekilde ;

oxygen esports vs haze clan 2.harita

Üçüncü haritadaki oynanan karakterler ve istatistikleri ise şu şekilde ;

oxygen esports vs haze clan 3.harita

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments