1. Anasayfa
  2. Diğer

Far Cry 5 Kısa Süreliğine Ücretsiz Olacak

Far Cry 5 Kısa Süreliğine Ücretsiz Olacak
0

Far Cry 5 ücretsiz oynanabilir olacak. Son yılların adından en çok söz ettiren oyunlarından birisi olma başarısını gösteren oyun, geliştiricisi Ubisoft tarafından belirli bir süre için ücretsiz oynanabilir olacak.

Oyunu, oynama süresinden önce indirme imkanı da bulunuyor. Böylelikle oyuncular oynama süresinde oyunu indirmeyi beklemekle uğraşmayacak. Geliştirici firma daha önce de oyunlarını bir süreliğine ücretsiz olarak oyuncularla buluşturuyordu.

Far Cry 5 Hangi Tarihlerde Ücretsiz Oluyor ?

Yıllardır sevilen serinin en son oyunu oyuncularla ücretsiz buluşmaya hazırlanıyor. Ubisoft Twitter hesabından yapılan açıklamada, oyunun belirlenen süre içinde oyuncular tarafından ücretsiz oynanabileceği söylendi. Oyunun hikayesinin bitirebilmesi için süre yeterli olacak gibi görünüyor. 49 saat boyunca ücretsiz olacak oyunun hikayesi 20 saat süreye sahip.

Buradan ulaşabileceğiniz kayıt sayfasında Far Cry 5 ücretsiz zamanının 29 Mayıs 16:00 ile 31 Mayıs 21:00 arasında olacağı belirtiliyor. Yazının üst kısmında söylediğimiz gibi oyunu şimdiden bilgisayarınıza indirmeye başlayabilir ve etkin saatler içinde oynayabilirsiniz.

ekranalintisi
https://freeweekend.ubisoft.com/far-cry-5/tr-TR

Oyun hikayesini hatırlayacak olursak, ABD’nin Montana eyaletinde Umut Kasabası’nda olayların geliştiğini görüyoruz. Cennetin Kapısı ismi verilen tarikatın yoğun baskısı altında olan halkı kurtarmak amaçlanıyor. Bu tarikat radikal bir topluluk olduğu için de işler kolay olmayacak.

Oyunu ücretsiz oynama süresinde oynadıktan sonra satın almak isterseniz kaldığınız yerden devam etme imkanınız da bulunuyor. Oyunun Ubisoft Store üzerindeki fiyatı 269 TL yerine yüzde 75 indirimle 67,25 TL ile satışta.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments