1. Anasayfa
  2. VALORANT

Ex6TenZ NiP Valorant Kadrosuna Dahil Oldu

Ex6TenZ NiP Valorant Kadrosuna Dahil Oldu
Ex6TenZ
0

Ninja in Pyjamas‘dan Valorant kadrosu hakkında açıklama yaptı.

“Geçen hafta oyuncu değişikliklerini ve sözleşme yenilemelerini duyurduğumuzda, Valorant kadromuzu tamamlamak için mükemmel bir beşinci oyuncu aradığımızı da söylemiştik. İşte hepinize erken bir Noel hediyesi.

Kévin “Ex6TenZ” Droolan‘ı bulmacanın son parçası olarak duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bir zamanlar Counter-Strike ekibimizin şiddetli bir rakibi olan Belçikalı oyuncu, şimdi engin deneyimini ve kazanan zihniyetini genç Valorant kadromuza taşıyacak ve bunu NiP bayrağı altında başarıya götürecek.”

Kévin “Ex6TenZ” Droolan NiP kadrosuna katılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

NiP’e katılmak benim için bir onur ve bunun ne anlama geldiğini ve benden ne beklendiğini biliyorum. Bu gururla temsil ettiğiniz türden bir ekip. Profesyonel koç olmak için emekli olduğumda, G2 ve GamerLegion projelerinden sonra kesinlikle biraz dinlenmeye ihtiyacım olduğu için acele etmemem gerektiğini kendime söyledim. Hak ettiğim biraz izin aldım ve uzun süre yapmak istediğim şeyleri yaptım.

Bugünlerde tartışmasız langırt şampiyonuyum! Bir yıl sonra Maniac bana VALORANT’ı denememi söyledi. Bil bakalım ne oldu? İlk görüşte aşk. Oyunda her şey vardı – muazzam taktik olanaklar ve yaratıcılık – rekabetçi oyun tutkumu gerçekten yeniden kazandım. Bu yolu seçtiğim için çok mutluyum ve amaç, belli ki Ninjas in Pyjamas‘ı dünyanın bir numaralı takımı yapmak.

NiP Valorant Kadrosu

  •  Egor “chiwawa” Stepanyuk
  •  Charles “CREA” Beauvois
  •  Yaroslav “Jady” Nikolaev
  •  Emir “rhyme” Muminovic
  •  Kévin “Ex6TenZ” Droolans
  •  Emil “eMIL” Sandgren (Koç)
https://esporgazetesi.com/valorant-ranked-oyuncu-siralamasi/
rank

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments