1. Anasayfa
  2. Diğer

Epic Games’den Steam Açıklaması

Epic Games’den Steam Açıklaması
1

Epic Games: Ücretsiz oyun kampanyalarımız,Steam‘in satışlarını da artırıyor.
ABD merkezli video oyun geliştircisi ve yayıncısı Epic Games‘in CEO‘su Tim Sweeney,her hafta bir oyun ücretsiz olarak kullanıcılara sunan online oyun mağazası Epic Games Store,Steam gibi diğer platformlardaki satışları da artırdığını iddia etti.

aaaaaaaaaaaaaaaaassss

Dünya Çapında fenomene dönüşen ünlü Battle Royal oyunu Fortnite‘ın arkasındaki geliştirici stüdyo olan Epic Games,Steam‘in liderliğindeki dijital oyun pazarına Aralık 2018 tarihinde Epic Games Store adındaki mağazası ile giriş yapmıştı.

Platform,sektöre iddialı bir giriş yapmak için her hafta perşembe günleri özel olarak bir oyun kullanıcılara ücretsiz sunma kararı almıştı.
Hatırlayacağınız üzere,geçtiğimiz haftalarda GTA 5 ve Civilization VI gibi oyunların ücretsiz olarak sunulması,Epic Games Store‘un kısa süreliğine çökmesine bile neden olmuştu.

Tim Sweeney’in Steam Açıklaması

GameSpot ile konuşan Epic Games CEO‘su Tim Sweeney,açıldığından bu yana düzenli olarak ücretsiz oyunlar sunan Epic Games Store‘un,oyunculara yeni türleri sevdirdiğini söyledi.Buna ek olarak Sweeney,oyunların belirli bir süreliğine ücretsiz olarak sunulduktan sonra Steam gibi bulundukları diğer platformlardaki satışlarını artırdıklarını ifade etti.

Epic Games’de Haftanın Ücretsiz Oyunu

Epic Games Store‘un şu anki ücretsiz oyunu Borderlandes: The Handsome Collection. Normal fiyatı 124 TL olan oyunu,4 Haziran saat 17:59‘a kadar indirerek sonsuza kadar ücretsiz oynayabilirsiniz.Platformun bu hafta perşembe günü ücretsiz olarak dağıtacağı oyunun ise Ark: Survival Evolved olacağı belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Jupiter
Jupiter
3 yıl önce

nice haber