1. Anasayfa
  2. Diğer

Epic Games Ücretsiz Oyunlar Serisinde Bu Hafta!

Epic Games Ücretsiz Oyunlar Serisinde Bu Hafta!
0

Epic Games Ücretsiz Oyunlar Serisine hız kesmeden devam ediyor; uzunca bir süredir yaptığı oyun ücretsiz kampanyalarıyla oyuncuları kendine çekmeyi başaran ve oyunculara bir çok olanak sağlayan oyun mağazası. Grand Theft Auto 5,Borderlands: The Handsome Collections gibi uçuk fiyatlara olan oyunları ücretsiz olarak oyunculara sunmuştu. Bu haftanın ücretsiz oyunu ise MudRunner.

MudRunner, Epic Games Store üzerindeki oyun ücretsiz olarak indirimi 26.11.2020-03.12.2020 tarihleri arasında geçerli olacak.

MudRunner

MudRunner, oyuncuları sürücü koltuğuna oturtan ve onları zorlu Sibirya ortamlarında yanlarında rehber olarak sadece bir harita ve pusula ile inanılmaz arazi araçlarını kullanmaya iten nihai bir off-road deneyimidir!

epic games ucretsiz

Her biri kendi özelliğine ve eklenebilir ekipmanına sahip 19 güçlü arazi aracını sür. Hedeflerini ve teslimatlarını, zorlu ve tehlikeli doğa şartlarında, gece gündüz fark etmeksizin, el değmemiş doğanın en zor koşullarında tamamlamaya çalış. Gelişmiş grafiklerle güçlendirilmiş, sürükleyici sandbox ortamını keşfet. Tamamı oyunun gelişmiş fizik altyapısıyla çalışan aracının ağırlık ve hareketlerine gerçekçi bir şekilde tepki veren çamurlu araziler, azgın nehirler ve diğer engelleri aş.

epic games ucretsiz oyun

Haritanın, pusulanın, vincinin ve sürüş yeteneğinin desteğiyle ister tek başına ister üç kişiyle daha eşli çok oyunculu modda oyna.

• Nihai off-road deneyimi
• 19 inanılmaz arazi aracından oluşan geniş araç yelpazesi
• Seni içine çeken, el değmemiş Sibirya sandbox evreni
• Aşırı derecede gerçekçilik için elden geçirilmiş grafikler ve gelişmiş fizik motoru
• Ekstrem koşullarda tehlikeli hedefleri ve teslimatları tamamla
• İster tek başına ister 4 kişiye kadar çok oyunculu oyna!

Sistem Gereksinimleri:

MinimumÖnerilen
İşletim SistemiWindows Vista/7/8/10İşletim SistemiWindows Vista/7/8/10
İşlemciIntel® Pentium Çift Çekirdek 2.0GHz veya eşdeğeriİşlemciIntel® Core 2 Duo 2.5GHz veya eşdeğeri
Bellek2 GB RAMBellek4 GB RAM
Ekran KartıNVIDIA GeForce 9600 GT veya eşdeğeriEkran KartıNVIDIA GeForce GTX 470 veya eşdeğeri
Depolama1 GB kullanılabilir alanDepolama1 GB kullanılabilir alan
Ek NotlarOYUN AKTİVASYONU VE ÇEVRİMİÇİ OYUN İÇİN İNTERNET BAĞLANTISI GEREKLİDİR. Oyun Kumandası Windows için Microsoft Xbox Controller. Logitech G25/G27 için Onaylanmış Oyun Direksiyonu desteği – Diğer modeller test edilmemiştir. Bu oyun 32 bit bir uygulamadır.Ek NotlarOYUN AKTİVASYONU VE ÇEVRİMİÇİ OYUN İÇİN İNTERNET BAĞLANTISI GEREKLİDİR. Oyun Kumandası Windows için Microsoft Xbox Controller. Logitech G25/G27 için Onaylanmış Oyun Direksiyonu desteği – Diğer modeller test edilmemiştir. Bu oyun 32 bit bir uygulamadır.
https://esporgazetesi.com/mdl-yolundaki-sangal-esports-durdurulamiyor/

Oturumlar: Epic Games hesabı gerektirir

Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca (İspanya), Lehçe, Brezilya Portekizcesi, Rusça, Basitleştirilmiş Çince

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments