1. Anasayfa
  2. Röportaj

Engin “MAJ3R” Küpeli Sorgu Odasında!

Engin “MAJ3R” Küpeli Sorgu Odasında!
5

Counter-Strike 1.6 ile espor kariyeri başlayan ve şuanda Sangal Esports CS:GO ekibinde yer alan Engin “MAJ3R” Küpeli Sorgu odası konuğumuz oldu. Maj3r, ülkemizin efsane CS:GO takımı Space Soldiers ile yıldızı parlayan isimlerden bir tanesi. Yıldızı Space Soldiers’ta parlamış olsa da LDLC takımında oynadığı 1 sezonda ekibine ESL Championnat National Summer 2019 şampiyonluğunu kazandırmayı başaran bir isim.

Ayrıca CS:GO Türkiye milli takımı adına ekibiyle katıldığı The World Championships 2016‘da rakibimiz Arjantin’e muhteşem bir geri dönüş atarak 2-1’lik skorla şampiyonluğu kucaklayan ekip içerisinde bulunuyor. Bu başarıların üstüne bir de güzel mizacı olması taraflı tarafsız herkes tarafından sevilen bir isim olmasını sağlıyor.

Bu haftaki sorgu odası konuğumuz Engin “MAJ3R” Küpeli, instagram takipçilerimizden gelen 100+ sorunun aralarından seçtiğimiz 10 tanesini cevapladı. İşte cevaplar;


1) Kaç yaşına kadar oynamayı düşünüyorsun ve oyunculuk kariyerin bittiğinde ne gibi planların var? @bugragulacti

“Ciddi bir şekilde kendimi çok rahat hissediyorum, kafamda bir yaş falan koymuyorum, Allah sağlık verene kadar oynayacağım ve yaş rekoru kırmak istiyorum. Şimdilik 35 diyelim. ( ama planım 40)

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Deniz
Deniz
3 yıl önce

Yazılı röportajda nasıl bu kadar yazım yanlışı yapıldı anlamıyorum Engin abi tamam türkeyi biraz devrik kullanıyor ama kopyala yapıştır mı yaptınız be kardeşim.

Last edited 3 yıl önce by Deniz
Emin
Emin
3 yıl önce
Yanıtla  Deniz

böyle daha iyi maj3r’in sesiyle okudum :D

Emir Evcil
Emir Evcil
3 yıl önce
Yanıtla  Deniz

Evet kopyala yapıştır yaptık. Röportajlarda “doğrudan anlatım” tekniğini daha sağlıklı ve samimi buluyoruz. Yoksa, cümleleri Türkçenin imla ve anlatım kurallarına göre düzenleyip paylaşmak oldukça kolay. Keyifle okuduğunuzu umuyor iyi forumlar diliyorum..!

Deniz
Deniz
3 yıl önce
Yanıtla  Emir Evcil

İlgilenip yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Fakat burada bazı kelimelerin anlamı da kaybolmuş ‘csgo bir “hattalık” savaştır ‘ cümlesini 10 kere okumama rağmen anlayamadım bunun gibi birkaç cümle daha var onlara biraz daha dikkat edebilirseniz forumunuzu okumaktan elbette keyif alıyorum . İyi çalışmalar.

Emir Evcil
Emir Evcil
3 yıl önce
Yanıtla  Deniz

Yapmış olduğunuz yapıcı eleştiri ile gelişimimize katkıda bulunduğunuz için çok teşekkür ederiz. Tekrardan iyi forumlar dilerim :)