1. Anasayfa
  2. CS:GO

Ence “Modern ve Basit” Yeni Logosunu Tanıttı

Ence “Modern ve Basit” Yeni Logosunu Tanıttı
0

Finlandiya menşeli kuruluş Ence logosunu ve marka işaretini güncelledi. Logo günümüze modernize edilip daha akıcı ve basitleştirilmiş hal alması için yenilendi.

Kuruluş, logosunu “yeni görsel evrenimize daha iyi uyacak şekilde” değiştirdi ve basitleştirilmiş bir versiyonunu geliştirdi. Web sitesini ve sosyal medya hesaplarını bu doğrultuda tekrar dizayn etti.

Geçen ay ENCE, İsveçli telekomünikasyon şirketi Telia ile ortaklıklarını iki yıl uzatarak pekiştirdi. Organizasyonun ayrıca Red Bull, Logitech G, ASUS, Wolt, noblechairs, Jimm’s, Bitfactor ve NitroCasino ile ortaklığı bulunuyor.

ENCE Pazarlama Direktörü Joona “natu” Leppänen, kuruluşun üstlendiği genel görsel revizyon hakkında şunları söyledi: “Bu proje üzerinde yılın bir bölümünde yoğun şekilde çalıştık. Taraftrlarla röportaj yaptık ve onlara nasıl daha iyi hizmet verebileceğimizi anlamak için anketler düzenledik.”

“Bugün gördüğünüz şey, ENCE’de olup biten her şeyden haberdar olmanızı kolaylaştırmak için dijital hizmetleri daha da geliştirmeye yönelik olan sürecimizin yalnızca ilk durağı. ENCE’in bugün ve gelecekte alacağı yepyeni bir görünümün temelini oluşturmak için ortağımız Bitfactor ile birlikte çalıştık. “

Bize göre yeniden markalaşmak hafif bir yük değildir ve markanızın yenilenmesini her ne olursa olsun daha iyi hizmet verecekseniz yapmalısınız. ENCE’nin yeni logosu bize bir öncekine nazaran teknik olarak daha basit ama daha güzel bir versiyon olmuş gibi gözüktü.

Siz ne düşünüyorsunuz ?

https://esporgazetesi.com/2020-dunya-sampiyonasi-lol/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments