1. Anasayfa
  2. Espor

E-Spor Kavramına Katkı Sağlamak İster misiniz?

E-Spor Kavramına Katkı Sağlamak İster misiniz?
0

Dünya’da çok büyük bir alana yayılan E-Spor arenası için ülkemizde sesimizi duyuracak olan ve her zaman gençlerin yanında olan Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen E-Spor Araştırma anketine sizde katılın; Ülke olarak bu alanda söz sahibi olalım.

Toplamda 25 ana başlık sorularından oluşan ve kişisel verileri koruma kanunu kapsamında kimlik bilgisinin sorulmadığı anket çalışmasında eğitim durumu ve oyunlara olan ilginizin ne derecede olduğunu, digital oyunlara olan yatkınlığınızı ve E-Spor ile ilgili tanımlama yapmanızı isteyecek türden veriler ile karşılaşacaksınız.

espor arastirmasi 1

Yeşilay’ın, E-Spor konusunda başlattığı polemiği tanık olduk. Resmi hesabından yapılan açıklamada; “Dijital oyunların spor olarak isimlendirilmesi zararlarının göz ardı edilmesine neden oluyor. Oysa bu oyunlar teknoloji bağımlılığını tetikliyor, kumar bağımlılığına giden yolu kolaylaştırıyor.” belirtilmişti.

https://esporgazetesi.com/yesilayin-espor-tweetine-tepki-yagiyor/

İlk tepki Türkiye E-Spor Federasyonu(TESFED)’ndan gelmişti; “Ben profesyonel olarak esporcu olduğum halde %100 burslu hukuk kazanıp mezun oldum. Aynı zamanda dizide oynuyorum. Bu sektör bir çok asosyal insanı tam tersine sosyal bir hayata sokuyor. Bir çok arkadaşım burda kurduğu dostluklarla sosyalleşip spora başladı.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın anket araştırma yapılmasını emrettiği E-SPOR konulu 15-29 yaş aralığında yer alan gençlerimizin E-SPOR ve Dijital Oyunlar konusundaki görüşlerini öğrenme amacı taşıyacak.

Biz E-spor severlerin ve izleyicilerinin yapması gereken ise bu ankete katılmak ve E-Spor hakkındaki yanlış algıyı düzeltmektir.

LÜTFEN ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

https://esporgazetesi.com/csgoda-daha-iyi-oynamak-icin-10-detay/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments