1. Anasayfa
  2. Espor

DreamHack Showdown Kadın CS:GO Turnuva Serisini Duyurdu

DreamHack Showdown Kadın CS:GO Turnuva Serisini Duyurdu
0

DreamHack, bu yaz ve sonbaharda kadın CS: GO turnuvasıyla geri dönüyor. Takımlar NA ve EU bölgelerinde toplam 100.000 dolar havuzlu turnuvada yarışacaklar.

DreamHack Showdown, kadın CS: GO oyuncularını yükseltmeyi ve onların profesyonel alanda büyümelerini sağlamak için desteklemeye adamış bir platformdur. Hedefleri, şu anda rekabetçi oyun alanında olan kadınları daha görünür hale getirmek, onlara rekabetçi desteğe eşit erişim sağlamak ve kadın oyuncuları profesyonel olma yolunda genel olarak güçlendirmektir.

1555754757.768 scaled

Yaz turnuvası 17-19 Temmuz tarihleri ​​arasında Avrupa’da üç gün, 24-26 Temmuz tarihleri ​​arasında Kuzey Amerika’da gerçekleşecek. Her bölge, sonbaharda tekrar sunulacak olan 25.000 dolarlık ödül havuzu için yarışacak. Her bölgeden iki ekip davet edilirken, diğer dört ekip Açık Elemelerden gelecek. Doğrudan davet edilen takımlar Upper Bracket’in ikinci turuna eklenecek. Bu arada, geri kalan dört takım ilk turda birbirlerine karşı yarışacak.

1533402205.2485 scaled

Yıllardır oyun oynamak erkeklerin egemen olduğu bir şey olarak görüldü. Oyun topluluğundaki kadınlar, yeteneklerinden bağımsız olarak taciz ve ayrımcılık yaşadılar. Böyle turnuvaların olması kadınların bir meslek olarak oyun oynamasını cesaretlendirebilir.Kadın oyuncular DreamHack gibi platformlar aracılığıyla erkek meslektaşlarıyla aynı saygıyı kazanabilirlerse, e-sporların geleceği cinsiyete daha fazla entegre olabilir.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments