1. Anasayfa
  2. LoL

TSM’in Bomba Transferi Doublelift Team Liquid Karşısında Sınıfta Kaldı

TSM’in Bomba Transferi Doublelift Team Liquid Karşısında Sınıfta Kaldı
0

TSM’den Team Liquide transfer olan ve 2 yıl boyunca Team Liquid forması giyen Doublelift bu sezon evine yani TSM’e geri döndü.

Bu reklam alanını aktif et!
image 1
Doublelift’in bugüne kadar oynadığı takımlar

Yiliang “Doublelift” Peng’in TSM’ye dönüşü, 2020 LCS Yaz ayının ilk haftası, yeni “eski” takımı için 1-1’lik skorla sona erdi. TSM’in başkanı Leena Xu ile ilişki içinde olan Doublelift , aralarındaki çıkar çatışması etrafındaki çok sayıda dramın ortasında Team Liquid’den TSM’e geçmişti. Özellikle eski takımıyla -Team Liquid- yüzleşerek bu haftanın ilgi odağı oldu.

TSM vs Team Liquid

İki rakip de tüm hafta boyunca, kimin kazanacağı çok merak edilen karşılaşmayla ilgili kelimenin tam anlamıyla mecazi olarak birbirlerine sosyal medya üzerinden şakayla karışık göndermelerde bulundu. Tabii en çok baskı altında olan oyuncu Doublelift’ti. Çünkü sadece eski takımıyla yüzleşmedi. Aynı zamanda eski ortağı olan destek oyuncusu Jo “CoreJJ” Yong-in ile yerine gelen ve Doublelift’i ikiye katlamış olan eski Team Liquid Akademi oyuncusu Edward “Tactical” Ra’ya karşı oynadı. Öte yandan 4 sezon üst üste şampiyon olup son Bahar sezonunu 9. olarak bitiren ve LCS tarihinin en kötü baş aşağı düşen takımı Team Liquid, bu yüksek profilli maçta kötü de olsa bir galibiyete ihtiyacı vardı.

TSM ve TL arasındaki ilk karşılaşma kısa sürdü ve tek taraflı gerçekleşti.
TSM’in LCS’e hayal kırıklığı yaratan bir başlangıç ​​yapması tam 25 dakika sürdü.

Tactical 7/0/6 lık Aphelios oyunuyla MVP olarak Doublelift’in Kalista’sını oldukça utandırdı fakat performans açısından en önemli tutarsızlık ormanda oldu. TSM’li Mingyi “Spica” Lu’nun Kayn’ı 23 dakika boyunca formdan düşük kalıp vadide pek bir etki yaratamazken Team Liquid ormancısı Mads “Broxah” Pedersen’in Trundle performansı 13 killin 11’ine katkıda bulunarak bu baskın galibiyette göze çarpan bir performansa imza attı.

TSM, Team liquide karşı aldıkları mağlubiyetin ardından nispeten kendilerine göre daha zayıf olan Dignitas karşısında galibiyet alarak adını üst sıralara taşımayı başardı. Top lanedeki en büyük yatırımları olan Huni’yi kaybeden Dignitas sezona, ilk bahardaki gibi ikna edici bir başlangıç yakalayamadı. Cumartesi günü Closer’li Golden Guardians’a kaybederek sezona kötü başlayan Dignitas, TSM mağlubiyetinin ardından sezona iyice kötü bir adım atmış oldu. TSM ormancısı Spica Dignitas maçında vadide o kadar baskın dolaştı ki neredeyse her yerdeydi. Her lanede skor ve spell avantajı elde ederken eski TSM oyuncusu ve şimdi Dignitas’da forma giyen Akaadian’ın Nidalee’si, Trundle’in farm sayısını yakalamak için baskın atmaktan feragat ederek vadiye kendini yansıtamadı.

image 2
Mevcut Puan Tablosu – LCS Summer 2020

Gelecek Hafta Neler Olacak

TSM ve Team Liquid gelecek hafta bazı büyük maçlara hazırlanıyor. Team Liquid , Evil Geniuses ile karşı karşıya gelecek ve her iki takım da 2 galibiyet 0 mağlubiyete sahip. Evil geniuses ilk haftadaki performansıyla oldukça korkutucu ve baskın gözüküyor, denge ne tarafa doğru bozulacak acaba? Broken Blade’nin takımı TSM ilk hafta Cloud9’a karşı 1 mağlubiyet, İmmortals karşısında ise 1 galibiyeti almayı başaran Flyquest’e karşı oynayacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments