1. Anasayfa
  2. Espor

CS:GO’da Daha İyi Oynamak İçin 10 Detay

CS:GO’da Daha İyi Oynamak İçin 10 Detay
0

CS:GO’da sık sık Spray ve Flick Shots antremanı yapıyor ve hala CS:GO’da kötü müsünüz? Biz senin arkandayız. Spreyler ve flickler dışında, Global Elite‘e ulaşmak için bilmeniz gereken birçok şey var. İşte CS:GO‘da profesyonel olmak için bilmeniz gereken 10 şey. Bu 10 detayı aklınızda bulundurduğunuz zaman sizler için daha iyi bir maç olacaktır.

1. BOMBA KURMA ZAMANI

Birçok kişi C4‘ü yerleştirmesi gerektiği yeri bilmiyor, bu nedenle C4’ü zamanında yerleştiremiyor. C4’ün kurulması tam olarak 3,2 saniye sürüyor. Zamanlayıcı 00:04 işaretini geçtikten sonra asla bombayı yerleştirmeyin. Bunu aklınızda bulundurun ve bir sonraki maçınızda böyle bir hata yapmayın.

2. KÖŞELERDE “W” BASMAKTAN KAÇININ

Bu temelde bir hareket ipucu. Köşelere göz atarken “W” ye basmaktan kaçının. Köşelere bakarken sadece “A” ya da “D” ye basın, çünkü ilk mermi doğruluğunuzu artırır. Hem “W” ve “A” ya da “W” ve “D” ye bastığınızda doğruluğunuz kötüleşecektir. Bu nedenle, bir köşeyi kontrol etmek ve düşmanınıza anında öldürmek istiyorsanız, bu ipucunu hatırlamanız gerekir.

3.DAHA HIZLI HAREKET ETMEK İÇİN BIÇAĞI ELİNİZE ALIN

Elinizdeki bıçak veya C4 ile en yüksek hızınıza ulaşacağınızı asla unutmayın. Diğer silahlar hareket hızını düşürecektir. Hız aslında silaha bağlıdır. Bir dahaki sefere Negev ile koşmayın. :)

4.4’DEN FAZLA GRENADE SATIN ALABİLİRSİNİZ

4 el bombası yuvasına sahip olmanıza rağmen, 4’ten fazla bomba satın alabilirsiniz. Ancak, bir nevi harita tabanlıdır. Nasıl olduğunu merak ediyor musun? Pekala, 4 bomba satın alabilir ve daha sonra spawn yakınında bir duman veya flaş dizisi kullanabilir ve ardından fazladan flaş veya el bombası satın almak için 15 saniye içinde tekrar almak için spawna gelirsiniz. Bir sonraki maçınızda bu ipucunu akıllıca kullanın.

5.BOTU TUTABİLİRSİNİZ

Takımınızdan biri ayrıldığında, yanınızda bir bot alırsınız.Bot tur başladıktan sonra gitmek istediği yere gitmeye başlar. Botu spawnda durdurabilir ve tutabilirsiniz. Tur başladığında, takım arkadaşınızdan telsiz mesajından “Bu Pozisyonu Tut” demesini ve “Olumlu” ile cevap vermesini isteyin. Tersini de yapabilirsiniz. Bu radyo komutları kesinlikle botu durduracak ve spawn yakınında bir yerde tutacaktır.

6.CT TARAFINDAN KEVLAR + KASK SATIN ALMAYIN

CS:GO Profesyonel maçlarını izlerseniz zaten fark etmişsinizdir. Bu sadece CT taraflı ipucu. T taraflı rakipleriniz tam satın alma turuna sahip olacaksa, Kevlar + Kask satın almayın. Neden? Kevlar + Helmet 1000 dolar, sadece Kevlar 650 dolar. Kaskı fazladan 350 $ ile alırsınız. Ancak 5 AK-47’ye sahipken hiçbir faydası yoktur çünkü AK-47 bir Kaskınız olsa bile kafanızdaki bir mermiyle sizi öldürür. Rakipleriniz bir eko-raunt yaşayacaksa, Kevlar + Helmet alabilirsiniz.Aynı zamanda bir sonraki turda para biriktirmenin harika bir yolu.

7.BOMBAYI KURARKEN VE ÇÖZERKEN SMOKE KULLANIN

Göründüğü kadar basit. İster T tarafında ister CT tarafında olun, her zaman bombayı örtmeye çalışın. T tarafındaysanız ve sitenin yakınında herhangi bir yerde gizlenmiş bir düşman olabileceğini düşünüyorsanız, o zaman bölgeyi smokelayın ve bombayı dumanın içine yerleştirmeye başlayın. Ayrıca, CT tarafındaysanız bombayı çözüp bir ninja gibi etkisiz hale getirmeye başlayabilirsiniz. Bu numara, daha düşük seviyeli oyuncular için iyidir ancak bazen daha yüksek kademelerde de işe yarar. Bir sonraki maçınızda deneyin.

8. DOĞRU YERDEN PEEKLERSENİZ AVANTAJI YAKALARSINIZ

Ne zaman bakarsanız bakın, oyuncu modeliniz sol taraftan büyür. Bu nedenle, sol köşelere bakıyorsanız, düşmanınız önce sizi görmek ve öldürmek için bir avantaj elde ediyor. Gerçekten küçük bir avantaj olsa da, büyük tepki süresine sahip düşmanlar sizi erken vurabilir.

9.TAVUKLAR KONUMUNUZU GÖSTEREBİLİR

Evet! Bu doğru. Bir tavuğun önüne gidip zıplarsanız veya ateş ederseniz veya bıçağı kullanırsanız, tavuk o yerden koşacaktır. Bu nedenle, bir düşman bunu fark ederse, nerede olduğunuzu kolayca bilebilir. Tavuklar CS:GO’da biraz sinir bozucu olabiliyor.

10. LURKER İÇİN İPUCU

Reload yaparken kaynaklanan sesden dolayı yeriniz belli oluyor. Başka? Yerinizi belli eden ses 15 saniye boyunca sürer. Bu nedenle, bir pusuda de reload sesiniz belli olursa konumdan çok uzakta olmadığınızı bilecektir. Bu nedenle merminizin yetmeyeceğinden eminseniz reload yapın fakat çok düşük bir sayıda değilse yerinizi belli etmeye değmez.

https://esporgazetesi.com/csgodaki-en-pahali-skinler/
cs
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments