1. Anasayfa
  2. Diğer

CS:GO Oyuncusu fnx Kız Arkadaşının Özel Videosunu Paylaşmakla Suçlandı

CS:GO Oyuncusu fnx Kız Arkadaşının Özel Videosunu Paylaşmakla Suçlandı
0

Brezilyalı profesyonel CS:GO oyuncusu olan ve Imperial Esports takımında oynayan Lincoln “fnx” Lau, Twitch yayıncısı olan kız arkadaşının özel videosunu bir WhatsApp grubunda izni dahilinde olmadan paylaşmakla suçlandı.

Kız arkadaşı Renata “Elfa” Schozen, Brezilyalı CS:GO efsanlerinden ve 2 Major şampiyonluğu olan 30 yaşındaki fnx‘in, kendisinin izni dahilinde olmadığı beraber oldukları bir videoyu başkalarıyla paylaştığını iddia etti.

Elfa, olayın kendisine üç ayrı kişi tarafından bildirildiğini kendi rızası olup olmadığına bakılmaksızın başkalarıyla paylaşıldığını söyledi. Elfa, söz konusu olan videonun paylaşılma anını ve fnx ile olan instagram sohbetinin ekran görüntüsünü de paylaştı.

Ayrıca avukatlık okuyan Elfa şu sözleri de ekledi ;

Korkmuyorum, söylediklerimi kanıtlayan sayısız tanığım var. Adli bir süreçte yanlış bir kanıt sunmanın sonuçlarını biliyorum. İsterse paylaştığı video kanıtını da silebilir. Kendim ve bu durumu yaşamış kadınlar için adalet istiyorum. Yalnız olmadığımı biliyorum.

Ayrıca Elfa, fnx’in olduğu tahmin edilen bir ses kaydını paylaştı. Ses kaydında fnx bir WhatsApp grubunda şunları söylüyor (Çeviri yoluyla) ;

Kızın birisi bana bir mesaj gönderdi. Mesajda, birinizin (gruptaki CS:GO oyuncusu mu Titan’dan birisi mi hatırlamıyor) bir kızla seks yaptığım videoyu burada paylaştığımı söylemiş. Bu hafta o kızla buluşacağım ve bunu kimin söylediğini öğreneceğim. Sizden olanlar hakkında gerçeği söylemenizi istiyorum beyler, aksi takdirde işler daha da kötüye gidecek.

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments