1. Anasayfa
  2. CS:GO

CS:GO Oyuncusu pancc Twitch Yayıncısına Cinsel Tacizde Bulunduğu İçin Takımdan Uzaklaştırıldı

CS:GO Oyuncusu pancc Twitch Yayıncısına Cinsel Tacizde Bulunduğu İçin Takımdan Uzaklaştırıldı
0

Brezilyalı profesyonel CS:GO oyuncusu 22 yaşındaki Fillipe “pancc” Martins, 16 yaşındaki bir Twitch yayıncısını sosyal medya hesaplarından cinsel tacizde bulunduğu için Sharks Esports tarafından uzaklaştırıldı.

16 yaşındaki Twitch yayıncısı, 4 Ocak’ta kendisine gelen çok sayıda WhatsApp ve Twitter mesajlarını paylaştı. Mesajlarda pancc’in onunla seks yapmak istediğini dair mesajlar vardı ve kendisinden samimi fotoğraflar atmasını istiyordu.

Sharks Esports tarafından 4 ila 6 ay boyunca uzaklaştırılan pancc, bu süre zarfında tedavi altında olacak. Tedavi sonrası, sağlık uzmanlarının tıbbi izni vermesi dahilinde takıma tekrar katılmasına izin verilecek. Ayrıca pancc, maaşının %25’i oranında para cezasına çarptırılacak ve cinsel tacize uğramış mağdur kadınları destekleyen bir derneğe bağışlanacak.

Fillipe “pancc” Martins, Twitter üzerinden şu açıklamayı yaptı ;

Merhaba arkadaşlar, buraya yaptığım çirkin bir hata hakkında açıklama yapmaya geldim. Evet bir hata yaptım ve bu korkunçtu. Reşit olmayan bir kızla böyle şeyler konuştuğum için kendimi iğrenç bir insan gibi hissediyorum. Sosyal medyada tanıştık, benim söylediğim şeylerin yanlış olduğunu ve bunu kimseye söylememiz gerektiğini konuştuk. Sonra mesajları herkesle paylaşınca birçok insan benimle konuşup beni uyardı ve yaptığım hatanın tamamiyle farkına vardım. Bu olaydan sonra benim için önemli olan insanlarla iletişimim kesildi, bu yüzden kendimi oldukça kötü hissediyorum ve daha iyi bir insan olmak için çabalıyorum, çabalayacağım. Tekrardan herkesi hayal kırıklığına uğrattığım için özür diliyorum. Çok pişmanım.

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments